INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern, ca Rapid » Trei vedete surprinse într-un club de noapte după meci

Vedetele lui Bayern au călcat pe bec / Foto: Imago
Vedetele lui Bayern au călcat pe bec / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 14:18 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 15:44

Serge Gnabry, Alphonso Davies și Leon Goretzka au fost filmați și fotografiați într-un club de noapte după 2-1 cu RB Leipzig.

Se întâmplă și la case mai mari! Bayern are aceeași problemă ca Rapid, cu jucători surprinși într-un club de noapte după un meci de campionat. E adevărat, nu în urma unui eșec, cum li s-a întâmplat giuleștenilor cu Alexandru Albu și Andrei Borza la Iași, ci a unei victorii, 2-1 cu RB Leipzig.

S-a întors după 14 ani și a făcut haos! „Centralul” Cătălin Buși a mai distrus un meci al FCSB-ului și de atunci n-a mai fost delegat
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
S-a întors după 14 ani și a făcut haos! „Centralul” Cătălin Buși a mai distrus un meci al FCSB-ului și de atunci n-a mai fost delegat

Leon Goretzka, Serge Gnabry și Alphonso Davies au fost la petrecerea unui raper

Potrivit revistei Sport Bild, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Leon Goretzka, Serge Gnabry și Alphonso Davies au fost surprinși într-un local al hotelului „Roomers”, la petrecerea raperului Luciano. „Cele trei vedete au chefuit până la patru dimineața”, a dezvăluit publicația citată.

Cinci ore mai târziu, ei s-au prezentat la baza de pregătire a clubului, la antrenament. În timp ce Goretzka a avut program de refacere, deoarece fusese titular cu RB Leipzig, pentru Gnabry și Davies, amândoi în recuperare după accidentări, „a fost o zi importantă de antrenament” - susține Sport Bild.

Toți trei au o situație delicată la club

Dar cu toții au o situație delicată în club. Goretzka e departe de forma sa cea mai bună, iar vara trecută, antrenorul Thomas Tuchel își dăduse acordul să fie vândut. Doar că „închizătorul” s-a prevalat de contractul scadent în 2026 și a refuzat să plece.

Serge Gnabry, și el în criză de formă, vine după o accidentare care l-a ținut multă vreme departe de gazon. Și el, și Alphonso Davies, tot în recuperare, sunt „prinși” într-un program intensiv de pregătire fizică, pentru a veni la nivelul coechipierilor. Cu Davies mai este și o altă problemă.

Canadianul cere foarte mulți bani ca să-și prelungească acordul cu munchenezii, scadent în 2025. Iar mai nou, cotidianul madrilen Marca scrie că are deja un acord verbal cu Real Madrid. Liderul LaLiga ar fi dispus să-i achite lui Bayern 45 de milioane de euro pentru un transfer în această vară.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Mai puteți citi:

Situație incredibilă » Echipa din coada Superligii are 2 milioane de euro datorii, dar merge cu charterul în deplasare!

Verdict dur de la Londra și atac la Radu Drăgușin. „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează