INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Edi Iordănescu, dorit în Anglia » Negocieri cu un club din Championship

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 18:45 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 19:07

Plecat în noiembrie de la FCSB, Edi Iordănescu (41 de ani), ar putea ajunge în Anglia, în a doua ligă.

După ce a fost pe lista FRF și a negociat cu grecii de la Atromitos, Edi Iordănescu ar putea ajunge în Championship.

Gigi Becali, criticat de un fost antrenor de la FCSB: „A greșit. Tot CFR ia campionatul”
FCSB
Gigi Becali, criticat de un fost antrenor de la FCSB: „A greșit. Tot CFR ia campionatul”

Edi Iordănescu, dorit în Anglia. Negocieri cu un club din Championship

Narcis Răducanu, un apropiat al antrenorului a dezvăluit că aceasta ar putea ajunge în Anglia, având discuții cu un club din Championship.

„Am vorbit cu el acum câteva zile. Așteaptă un nou angajament. A avut ceva discuții de principiu. Cred că nimic concret. Eu l-am impulsionat  și i-am zis « Hai nu te duce în zona arabă. Poate vrei să ajungi un antrenor cu recunoaștere europeană». De exemplu, m-aș bucura să ia calea lui Răzvan Lucescu și să se ia la luptă cu fotbalul european. Are tot ce-i trebuie. El a avut rezultate foarte bune.

Mi-a spus că are ceva discuții cu o echipă din Championship. Asta m-a bucurat foarte tare. E foarte greu să pătrunzi acolo, dar ar fi fenomenal dacă s-ar materializa o astfel de ofertă. E foarte greu să pătrunzi acolo”, a spus Narcis Răducan, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Ex-antrenorul de la FCSB a mai avut o singură experiență în străinătate: în 2016, la ȚSKA Sofia. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș. Pandurii, Astra, CFR Cluj și Gaz Metan.

Edi Iordănescu a recunoscut recent că este tentat de ideea preluării unei echipe din afara României. „Probabil că voi pune accent pe o plecare în exterior, asta mi-am dorit după ce am plecat de la CFR. Nu s-a materializat, dar acum dacă nu voi avea alte oferte, cu siguranță mă voi concentra pentru străinătate”, a spus antrenorul la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Edi Iordănescu a pregătit ultima dată vicecampioana României, FCSB, pentru 11 partide, 8 dintre acestea câștigate, două încheiate cu rezultate de egalitate, iar una pierdută.

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

Citește și: 

EXCLUSIV Boloni a plecat Târgu Mureș și negociază tare » Omul pe care îl vrea neapărat în staff

FC Voluntari, incomodată de vreme și arbitru » Tamaș s-a certat cu centralul la pauză

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
scandautor
scandautor  •  11 Ianuarie 2022, 19:46
Postat de paolo19 pe 11 Ianuarie 2022, 04:10

N-ai nici haz, nici engleză în buzunar. Dar ești jmeker*** ***. Vai de viață voastră!

Ce-i, ***, de ce te-ai buricat așa, au picat negocierile avansate cu cele 11-12 cluburi din Championship care se bat pe talentele tale de antrenor și-acuma ești a little supy pe „viață” ta? Hai-hai, nu te mai bosumfla, las' că liga a doua engleză e mare, sigur mai găsești printre restul echipelor măcar 4-5 din care s-alegi unde să-ți etalezi cunoștințele. Fii bărbată și du-te de-i scoate din foame, nu-ți mai pierde vremea pe interneți să mă cauți pe mine de engleză la buzunare, că dac-ai ști măcar 2% din a' de-o știu eu, ai avea pretenții să te-angajezi direct translator la ONU. Succes în derby-urile de sâmbăta, de la ora 17:00, o să te urmăresc pe Flashscore, ***-Talent!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  11 Ianuarie 2022, 08:33

Asta e știre sora cu aia despre Arsenal care l vrea pe Stoica

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  11 Ianuarie 2022, 07:15

Acum merge si ***?!hmmm acum citeva luni mergea si mister de la Uta)) la Shefield Monday sau Tuesday nu mai retin. Ce zvoneori patetici ati ajuns domnilor de la gsp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează