INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Oligarh ucrainean suspectat că ar fi pro-Rusia, arestat la graniță » A fost prins în vamă cu 13 ceasuri de valoare nedeclarate

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 15:52 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 16:09

Grigori Surkis (72 ani), fratele președintelui lui Dinamo Kiev, încerca să treacă în Polonia când a fost reținut. La începutul războiului, a scos 17,6 milioane $ în mașină mergând spre Ungaria.

Probleme cu legea pentru unul dintre coproprietarii lui Dinamo Kiev. Grigori Surkis a fost arestat ieri la punctul de frontieră Krakoveț, în timp ce încerca să scoată fraudulos din țară, prin „coridorul verde”, 13 ceasuri de valoare. Fratele președintelui campioanei Ucrainei, Igor, a „uitat” să le declare la vamă și i-au fost confiscate. Potrivit „Ukrainian Truth”, Grigori a rămas în custodia autorităților de la frontieră, urmând să afle când și dacă va putea să plece în străinătate.

Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”
DINAMO
Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”

Grigori Surkis, deputat pro-Rusia?

El se întorsese la Kiev în urmă cu patru zile, iar ultraşii lui Dinamo au dat un comunicat în care au susţinut că revenirea sa este legată de negocieri pentru acordarea unor asigurări că nu va avea probleme după încheierea conflictului armat. 

Fost preşedinte al lui Dinamo Kiev, Grigori e deputat în Parlamentul Ucrainei din partea Partidului Opoziţiei pentru Viaţă, organism considerat de mulţi ca fiind pro-rus. A fost și vicepreşedinte UEFA pentru o perioadă în mandatul lui Michel Platini. După ce a revenit în țară, fratele mai mare al lui Igor s-a alăturat grupului parlamentar Platforma pentru Viață și Pace.

17,6 milioane $ în valizele lui Grigori Surkis

Frații Surkis părăsiseră Ucraina la două zile de la izbucnirea războiului cu o mașină, în care s-a spus că aveau în valize 17,6 milioane de dolari, fapt negat însă de Igor. Vameșii unguri au declarat atunci că aceștia au fost prinși cu peste 10.000 $ nedeclarați.

Citește mai multe știri:

Barcelona se revanșează față de Aubameyang » Salariul uluitor propus pentru sezonul viitor

AC Milan vrea să se întărească de la rivala Juventus » Jucătorul așteptat pe San Siro

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  23 Aprilie 2022, 10:22

Vedeti ca mai sunt niste oligarhi care-si fac traiuil prin ferentari... Si vorbesc ruseste!!!

reteleanu
reteleanu  •  22 Aprilie 2022, 17:42

asa-i zice partidului, "opozitia pentru viata"?? bun nume pentru un partid pro-rusesc :)

elgabri
elgabri  •  22 Aprilie 2022, 16:44

Pai si daca omul e ceasornicar cum sa i ia ceasurile nu e corect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează