INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Îl recunoști? La 20 de ani, Guardiola îl debuta la Barcelona și îi prezicea un viitor fantastic » La 32 de ani, e investitor la bursă: „Fotbalul m-a distrus, dar m-a ajutat și să renasc”

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 15:32 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 16:18

Isaac Cuenca, considerat o speranță a Barcelonei, s-a retras la 32 de ani. A povestit calvarul prin care a trecut, cu 6 operații la același genunchi, și dezvăluie că acum este investitor la bursă și implicat într-o companie care ajută la recuperarea sportivilor.

Pe 21 octombrie 2011, la 20 de ani, Isaac Cuenca debuta la Barcelona. Sub comanda lui Pep Guardiola, care-l lăuda în fața tuturor: „Lucrează perfect. Îi face pe colegii săi să fie mai buni”.

După 12 ani, la doar 32 de ani, Cuenca s-a retras. A învățat să investească la bursă și acum este implicat într-o companie care „oferă soluții termale pentru musculatură și încheieturi, pentru o recuperare mai bună”, după cum se arată pe site-ul companiei.

De-a lungul carierei, extrema catalană, crescută de Barcelona, a mai jucat la Ajax, Deportivo la Coruna, Bursaspro, Granada, Hapoel Beer Sheva, Sagan Tosu și Vegalta Sendai.

FOTO. Isaac Cuenca era considerat marea speranță a Barcelonei

+19 FOTO

„Am șase operații. Toate la același genunchi. Am încercat să mă recuperez cât mai bine pentru a reveni, dar ulima operație a fost foarte grea. Am suferit mult și am decis să mă opresc”, povestește Cuenca, citat de Marca.

Acesta a continuat: „Fotbalul m-a învățat că nu totul este așa cum vrei. Dacă crezi că ești bun, e unul mai bun. Când crezi că ești foarte bun, poate te accidentezi și nu te mai vrea nimeni. Fotbalul m-a distrus, dar m-a ajutat și să renasc”.

„Normal că îmi de dor de fotbal. Dar durerea fizică era atât de mare încât am zis că e suficient”, mai spune Cuenca.

Acum, Cuenca a devenit investitor la bursă: „Am învățat, am investit și m-am descurcat destul de bine. Mi-a plăcea să dau ceva înapoi fotbalul. E un sport de elită, care generează milioane. Nu mai merge să folosești gheața pentru a vindeca sau a preveni accidentările”.

+19 FOTO

Citește și: 

Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”

Zinedine Zidane, mutare iminentă! Vânzarea unui club mare îl readuce în circuit pe triplul câștigător al Ligii Campionilor!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
gorobete
gorobete  •  07 Noiembrie 2023, 19:28

"Guardiola îl debuta"....cum poți scrie in asemenea hal ???!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează