INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică a confirmat! Dan Petrescu, antrenor la Kayserispor: „Nu mai sunt singurul antrenor străin din Turcia”

Marius Șumudică (49 de ani) a confirmat negocierile avansate dintre Dan Petrescu (52 de ani) și Kayserispor, ultima clasată din Turcia.
Marius Șumudică (49 de ani) a confirmat negocierile avansate dintre Dan Petrescu (52 de ani) și Kayserispor, ultima clasată din Turcia.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 21:19 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 21:55

Marius Șumudică (49 de ani) a confirmat negocierile avansate dintre Dan Petrescu (53 de ani) și Kayserispor, ultima clasată din Turcia. 

Clasamentul din prima ligă a Turciei

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, spune că șefii lui Kayserispor s-au sfătuit cu el înainte de a-l aduce pe Dan Petrescu. Cei doi sunt în acest moment singurii manageri străini din campionatul Turciei. 

Dan Petrescu, antrenor la Kayserispor. Ce spune Șumudică

„Din câte știu eu, nu mai sunt singurul antrenor străin din Turcia. Da, din ce informații am eu, vorbind cu bașcanul de la Kayserispor, vine aici. Nu l-am recomandat eu. M-au întrebat. Ei au vrut să mă ia pe mine, dar există un respect între cluburi. Mi-au făcut o ofertă incredibilă. Nu pot să spun, extraordinar de mare. I-am refuzat politicos. 

Acum două zile m-au sunat să mă întrebe. Am vorbit cu șeful, e o femeie extraordinară, era în consiliul de administrație în perioada în care am fost eu acolo. Nu puteam să vorbesc urât. Nu știam că se rezolvă, în seara asta am aflat”, a declarat Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Dan Petrescu, la Kayserispor. Șumudică a confirmat mutarea

„E realizabil obiectivul pentru Kayseri. Ei trebuie să dea drumul la transferuri. Au de plătit o sumă, dar nu e o problemă. Dispun de banii pentru datoriile din urmă. Dan are oamenii lui cu care lucrează, probabil s-a documentat. Dan Petrescu va fi antrenor până la vară. Dacă retrogradează în liga secundă, nu mai poate sta acolo. Așa e regulamentul. Nu cred că va lua un milion de euro. 

Poate vrea neapărat să lucreze, nu mai are alte oferte. Nu am idee. În momentul de față, dacă eram Petrescu nu veneam la ultima clasată. Asta vă spun sincer. Eu îi doresc baftă, am o impresie foarte bună despre el. Dar sunt două probleme. Îi va fi dificil, pentru că nu cunoaște campionatul”, a mai spus Șumudică. 

VIDEO. EXCLUSIV Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

Marius Șumudică, reacție vehementă după tărăboiul din Turcia: „Fotbalul s-a stricat!”

Șumudică se revoltă! A făcut show la conferință după penalty-ul din prelungiri: „O să vorbesc să avem șorturi cu buzunare! Dacă pierdem, pierdem, dar s-o facem cu mâinile în buzunare”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează