INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a condus echipa din spital la meciul cu Zoria! Cum s-au descurcat jucătorii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a condus echipa din spital la meciul cu Zoria!
Mircea Lucescu a condus echipa din spital la meciul cu Zoria!

Articol de - Publicat luni, 09 august 2021 09:56 / Actualizat luni, 09 august 2021 10:13

Mircea Lucescu (76 de ani), internat până marți după operația suferită pe 2 august, a discutat la telefon în timpul meciului cu secundul Emil Caras, corectând toate erorile jucătorilor săi. Și Dinamo Kiev a învins-o pe Zoria în deplasare, 2-1.

Mircea Lucescu va fi externat marți din spital. Medicii nu i-au permis să meargă la meciul lui Dinamo Kiev de la Zaporoje, duminică, după ce îl operaseră în urmă cu o săptămână, pentru a-i extirpa un chist.

Antrenorul în vârstă de 76 de ani a rămas în capitala Ucrainei, dar a găsit o soluție să-și ajute jucătorii într-o partidă dificilă, în deplasare cu Zoria, locul 3 sezonul trecut.

Mircea Lucescu a discutat și cu jucătorii, după meci

A văzut meciul la televizor, a corectat toate erorile și a făcut înlocuirile vorbind la telefon cu secundul său Emil Caras. Iar la sfârșit, după ce alb-albaștrii au învins, a discutat și cu jucătorii, strânși în vestiar.

Lucescu nu a fost mulțumit

„Mister i-a felicitat pe băieți pentru victorie”, a declarat Caras la conferință. Însă tehnicianul a avut și motive de nemulțumire. Kievenii puteau învinge mai clar. La 0-1, De Pena a ratat un penalty, apoi, după ce și gazdele au irosit o lovitură de pedeapsă și Buialski a înscris pentru 0-2, jucătorii lui Luce și-au mai creat câteva ocazii mari. Nu a fost 0-3, s-a încheiat 1-2, Zoria punctând în prelungiri.

Popov, 6 luni pe tușă

O veste care îl supără pe Mircea Lucescu. Denis Popov, fundașul central, unul dintre internaționalii săi ucraineni, nu va juca o jumătate de an. S-a accidentat în etapa a doua, la 4-0 cu Veres. A suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchi.

VIDEO Imagini colosale de acum 26 de ani cu Mircea Lucescu, Andone și Ioanițoaia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

UEFA a trimis un arbitru de top la Young Boys - CFR Cluj

Barcelona, victorie la primul meci fără Messi! Catalanii au făcut scor în meciul cu Juventus

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (2)
rocky5
rocky5  •  09 August 2021, 15:09

Unul din primii 10 antrenori din lume! Ghinionul său că s-a născut la noi...

ucluj2011
ucluj2011  •  09 August 2021, 12:33

Multă sănătate și viață lungă celui mai mare antrenor pe care la avut România vreodată!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează