INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Se pregătește o mutare colosală în Europa: PSG l-ar fi căutat pe Jose Mourinho!

Jose Mourinho / Sursă foto: Imago Images
Jose Mourinho / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 16:09 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 16:56

Paris Saint-Germain continuă căutările pentru înlocuirea lui Christophe Galtier, actualul antrenor al parizienilor fiind în mare pericol să-și piardă postul din cauza rezultatelor modeste din 2023. Ultimul nume intrat pe radarul lui PSG e unul de top: Jose Mourinho!

Christophe Galtier e într-o situație delicată la PSG. După cinci înfrângeri la începutul acestui an, aproape de eliminarea din Champions League, după 0-1 cu Bayern, în turul „optimilor”, antrenorul riscă să fie demis dacă nu va întoarce soarta calificării în Ligă. Iar șefii francezilor iau în calcul inclusiv o supermutare: aceștia ar încerca să-l ademenească pe „Parc des Princes” pe nimeni altul decât Jose Mourinho, 60 de ani, actualul antrenor al Romei.

PSG l-a căutat pe Jose Mourinho!

Publicația franceză Footmercato scrie că Luis Campos, directorul sportiv al lui PSG, l-a contactat pe Mourinho pentru a discuta posibilitatea ca reputatul tehnician portughez să preia colosul francez din vară.

Unul dintre cei mai mari antrenori din istorie, portughezul Jose Mourinho, a împlinit în ianuarie 60 de ani. Cu AS Roma, se află pe podium în Serie A și visează să revină în Champions League alături de italieni.

Și Thomas Tuchel e o variantă pentru PSG

Pe lista candidaților se află și germanul Thomas Tuchel, care a pregătit echipa pariziană între iulie 2018 și decembrie 2020.

Campioana Franței este gata să îl reangajeze pe tehnicianul alături de care a fost aproape de a cuceri Liga Campionilor în sezonul 2019/20, iar oficialii parizienilor ar fi dispuși chiar să recunoască greșeala pe care au făcut-o atunci când l-au demis, potrivit standard.com.

Neamțul ar avea câteva condiții pentru a reveni la echipă. Acesta are nevoie de asigurări că șefii clubului ar fi dispuși să îl protejeze împotriva jucătorilor cu personalitate din lot și cere să fie lăsat să se concentreze exclusiv pe ceea ce are de făcut ca antrenor, fără să fie implicat în strategia de transferuri, potrivit sursei menționate anterior.

Tuchel este liber de contract din septembrie 2022, când pleca de la Chelsea, iar acum antrenorul pare pregătit să se întoarcă la muncă. El a refuzat deja o ofertă venită din partea unui club din Premier League aflat la mijlocul clasamentului.

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui Paris Saint-Germain

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reacția lui Jurgen Klopp e virală » Cum a fost surprins managerul lui Liverpool, imediat după golul 5 marcat de Real Madrid

Lionel Messi și Rafael Nadal, schimb de mesaje » Cum a reacționat starul de la PSG după complimentul primit de la Rafa

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  23 Februarie 2023, 13:02
Postat de bogat pe 22 Februarie 2023, 17:10

Murinho nu e pe profilul PSG, daca prin absurd vine atunci e de asteptat sa intre in conflict cu starurile, sa dea deoparte vreo cativa si sa faca o echipa ce joaca la rezultat. Va dori transferuri, va schimba septelul, va crea tensiune si foarte probabil ca nu va reusi sa cucereasca CL. Mourinho e bun la echipe cu personalitati mai ascultatoare si la care el e vedeta. Nu a functionat niciodata la echipe de superstaruri, e un fel de Rednic la scara mai mare. Si e cam depasit la nivel foarte inalt,

Care staruri? Cu Mbappe o scoate el la capat, se inteleg ei. Neymar 100% pleaca, liber de contract si tot pleaca prin SUA pe undeva(chiar el a spus-o), si care alte staruri? Ramos,si Messi probabil vor pleca si oricum sunt profesionisti, Marquinhos, Kimpembe, Donnaruma, Hakimi, Verratti la randul lor au ascultarea lor si sunt profesionisti...restul in mare parte sunt jucatori buni/foarte buni de lot care se descurca fiecare cum poate. Cred ca ar fi ok Jose pt ei

unurtr
unurtr  •  23 Februarie 2023, 10:33
Postat de AdiOvi pe 22 Februarie 2023, 20:03

Sint curios cind Mourinho a fost antrenor principal la Barcelona, că de jucat sigur n-a jucat acolo.

Ai înțeles nimic :)) am zis că în semifinala din Champions League de la Barcelona cu el antrenor al Inter Milano a făcut cel mai urât fotbal din istorie, dar tu dacă te-ai născut ieri și nu știi istoria fotbalului, ce să îți fac :)) Tu ești de vină că ai înțeles grețit, nu eu că nu am făcut un roman să-ți explic.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  22 Februarie 2023, 20:44
Postat de unurtr pe 22 Februarie 2023, 18:24

Nici Klopp nu mai este antrenor de prin 2018. S-a văzut aseară și în acest sezon cât de limitat este.

A avut jumate de lot accidentat ...plus de asta nici nu a primit jucatori ...o sa-si revina liverpool ...dar nu cred ca prinde locul 4 in campionat ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează