Varianta bizară a lui Erdogan: „Cristiano Ronaldo a fost pedepsit politic la Mondial, fiindcă susține asta"

Cristiano Ronaldo // FOTO: Imago
Cristiano Ronaldo // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 decembrie 2022 12:30 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 12:53

Recep Tayyip Erdogan, cel care conduce Turcia de 20 de ani ca prim-ministru și președinte, sugerează că Cristiano Ronaldo ar fi fost sancționat și trimis pe banca de rezerve a Portugaliei, la Campionatul Mondial, pentru că ar susține cauza Palestinei.

Recep Tayyip Erdogan, 68 de ani, care conduce Turcia cu mână de fier de două decenii, ca premier și președinte, le-a vorbit studenților de la universitatea Atatürk din Erzurum și despre fotbal, oprindu-se la Campionatul Mondial și referindu-se mai ales la Cristiano Ronaldo.

NU Haaland, NU Mbappe! Celebrul Zamorano spune că altul e atacantul momentului: „E singurul complet”
ARGENTINA
NU Haaland, NU Mbappe! Celebrul Zamorano spune că altul e atacantul momentului: „E singurul complet”

Recep Tayyip Erdogan: „I-ai luat toată energia lui Cristiano Ronaldo, l-ai distrus mental"

Dictatorul, pasionat de fotbal, prezent și la finala turneului din Qatar, a găsit o explicație surprinzătoare a deciziei lui Fernando Santos, fostul selecționer portughez, de a-l trece rezervă pe Cristiano și de a-l folosi doar în repriza secundă în meciurile eliminatorii. Din minutul 73 la 6-1 cu Elveția, în „optimi", și din minutul 51 la 0-1 cu Maroc, în „sferturi".

„L-au irosit pe Ronaldo. Din păcate, Ronaldo a fost pedepsit politic la Mondial. Să folosești un asemenea jucător 15 minute, o jumătate de oră... I-ai luat toată energia, l-ai distrus mental", a declarat Erdoğan, care a sugerat și motivul sancționării căpitanului: „Ronaldo a sprijinit cauza Palestinei".

Recep Tayyip Erdogan: „Cristiano Ronaldo se duce în Arabia Saudită”

Totuși, site-ul televiziunii Al-Jazeera a dezmințit legătura lui Cristiano cu Palestina: „Cristiano Ronaldo nu a făcut nicio declarație publică despre conflictul Israel - Palestina". Amintind că, în 2019, s-a speculat că portughezul ar fi donat 1,5 milioane de euro Palestinei, dar agentul său a negat.

Tot la Erzurum, președintele turc a confirmat și el viitoarea destinație a starului lusitan: „Din informațiile mele, știu că Ronaldo se duce în Arabia Saudită". Cotidianul Marca a susținut că acordul este deja încheiat. 

„Kylian Mbappé amenință viitorul"

Erdogan a vorbit și despre finala Mondialului. „I-am spus președintelui francez Emmanuel Macron că Argentina a câștigat jucând bine și nu are de ce să fie supărat", a afirmat liderul turc. 

„Argentina a cucerit trofeul după mai mult de trei decenii, dar Messi are 35 de ani. La 24 de ani, Mbappé amenință viitorul", a adăugat acesta.

Atac la Georgina Rodriguez! Un model se ia de iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a fost atacată pentru declarațiile date în timpul Campionatului Mondial. Paola Saulino, un cunoscut model, a avut o reacție dură la adresa Georginei.

+26 FOTO

Citește și: 

Întrebat despre Deschamps și Benzema, Fabio Capello a amintit de Florin Răducioiu: „Am fi avut un trofeu în plus?”

Operațiunea „Panda”. Diego Simeone a găsit numărul 9 ideal pentru Atletico, iar rojiblancos au pornit discuțiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
imgb
imgb  •  26 Decembrie 2022, 22:34

Argentina Campeon pentru toti Fecetebistii si curcubeii de primprejur....CFR....Rapid....Hermansdtad...Craiova... campeoni ....Mi-as mai dori ca dl. Becali sa s-apuce iar de scris carti .....La Multi Ani !....

achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  26 Decembrie 2022, 16:54

Ba da rau stati cu unghia in gat astia de va tot preocupati de Argentina. Stii proverbul cu caravana? Omule, olandezii au egalat in minutul 90+12, nu au jucat nimic, croatii sunt la baie cand nu ajung la penaltyuri, iar Franta a dormit 80 de minute. Mari echipe sigur, vai de soarta lor. Olandezii au fost cea mai infecta echipa de la mondial. Alaturi de nemti si danezi bineinteles. Tu si acolitii tai faceti spume, plangeti 4 ani degeaba in timp ce tot ce conteaza e rezultatul: ARGENTINA CAMPIOANA MONDIALA! Penaldo al vostru si gasca au apus. Adio!

Eliyahu
Eliyahu  •  26 Decembrie 2022, 13:27

Si Turcia nu s-a calificat la Campionatul Mondial pentru ca facea afaceri cu ISIS, corect? Oculta mondiala i-a bagat chip lu' Mr.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează