INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - DANEMARCA, 1-1, 3-2 DUPĂ PENALTY-URI

Comunicat dur al Federației după ce un fotbalist de la Mondial a fost amenințat cu moartea: "Societatea noastră nu ar trebui să accepte asta!"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 17:04

Federația Daneză de Fotbal a emis azi un comunicat în care a raportat faptul că Nicolai Jorgensen, fotbalistul care a ratat un penalty pentru Danemarca  la loteria din meciul cu Croația, a primit numeroase amenințări cu moartea.

"Stop! Societatea noastră nu ar trebui să accepte niciodată amenințări cu moartea. Nici împotriva jucătorilor de la Cupa Mondială, nici împotriva politicienilor sau a altcuiva. E indecent și complet inaccetabil", se arată în comunicatul emis pe Twitter.

Nicolai Jorgensen, atacant la Feyenoord, a primit grave amenințări pe conturile de Facebook și Instagram după ce a ratat un penalty în disputa cu Croația de la Mondial.

Jorgensen nu e singurul jucător de la Mondial care primește amenințări cu moartea. A pățit-o și Jimmy Durmaz, fundașul Suediei (detalii, aici) și columbianul Carlos Sanchez (detalii, aici).

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează