INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - STEAUA 3-1

Costel Gâlcă, supărat pe un jucător: "E la Steaua, trebuie să aibă atitudine, nu îl putem aştepta mereu"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 22:32

Costel Gâlcă e supărat şi pe echipă, dar şi pe aribtrajul de la meciul cu Dinamo Kiev, pierdut de Steaua, scor 1-3. Antrenorul roş-albaştrilor a explicat şi de ce l-a schimbat pe Stanciu după doar 25 de minute. 

"Sînt supărat pe echipă pentru că practic i-am băgat în joc pe adversari. Am jucat prea direct, trebuia să o facem mult mai simplu. Ei ne-au aşteptat să greşim.

Şi arbitrajul a influenţat rezultatul, care oricum e prea dur. Au fost faulturi pe la spate, au fost faulturi care au influenţat două goluri.

Stanciu trebuie să aibă atitudine. E la Steaua, nu îl putem aştepta mereu. Degeaba are calităţi dacă nu le foloseşte. Sper să ne luăm revanşa la Bucureşti.

Nu mă aşteptam ca Tănase să reziste tot meciul, a făcut un meci bun", a spus Costel Gâlcă la DolceSport.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (29)
marianghencea
marianghencea  •  03 Octombrie 2014, 08:10

Deci: Galca e paralel cu antrenoratul!!! Steaua a jucat bine pana acum 3-4 meciuri din inertia lui Reghe, de-abia acum incepe sa se vada mana lui Galca. Cum sa-l bagi pe Scatiu din min. unu, cand el nu juca bine nici cand nu era accindentat. Tactica e de curtea scolii, jucatorii sunt dezorientati. Cum sa poti motiva jucatorii cand nu-i poti pune bine in schema (el are in cap "un joc simplu" nu unul "direct"). Vai mama lui de antrenor, care arata ca un milog, vai mama clubului. La fel si cu Piti. L-ati ridicat in slavi pentru un joc slab si o victorie, ca mereu. Nu-si da nimeni seama ca oamenii astia n-au viziune nici stofa de antrenori? De fapt e tipic pentru tot ce se in

adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Octombrie 2014, 07:53

Trecand peste subiectivismele imbecile conform carora Steaua ar trebui sa piarda toate meciurile, observ ca raportul suturilor a fost 15-13 iar a celor pe poarta 7-5. La cornere Steaua a avut mai multe, 6-4. Prin comparatie Astra a avut un raport de 5-17 la suturi si de 2-9 la cornere. Desi a jucat pe teren propriu cu o echipa mai slab cotata decat Kiev-ul. Si as mai observa ca cea mai slaba echipa din EL dupa 2 etape, cu 0 puncte si golaveraj 1-9 e Dinamo Minsk, trupa ce a eliminat pe CFR. Asta ca sa stim cum stam. Sigur ca toate acestea nu schimba impresia dezamagitoare pe care o arata jocul Stelei, dar aceea e alta poveste.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Octombrie 2014, 07:13

De-as avea ... de Mihai Eminescu De-as avea si eu o floare Mandra, dulce, rapitoare, Ca si florile din mai, Fiice dulce-a unui plai, Plai razand cu iarba verde, Ce se leagana se pierde, Undoind incetisor, Soptind soapte de amor; De-as avea o floricica Gingasa si tinerica, Ca si floarea crinului, Alb ca neaua sanului, Amalgam de-o roz-albie Si de una purpurie, Cantand vesel si usor, Soptind soapte de amor Prima poezie scrisa imediat dupa ce a ajuns in Ardeal .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează