INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - NEWCASTLE

IMAGINI DURE L-au înjunghiat! Incidente grave la Milano » Fanii lui Newcastle, atacați înaintea meciului de Liga Campionilor

FOTO: Twitter @ thecasualultra +7   FOTO
FOTO: Twitter @ thecasualultra

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 18:21 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 18:21

Un suporter al lui Newcastle a fost tăiat cu cuțitul la braț și pe spate în incidentele de la Milano, fanii englezi fiind atacați pe stradă de huliganii înarmați ai lui AC Milan. Meciul din grupele Ligii Campionilor are loc diseară, de la ora 19:45.

Newcastle joacă după fix două decenii în Champions League și 5.000 de fani alb-negri au călătorit la Milano pentru a fi alături de echipa lui Eddie Howe în primul meci al fazei grupelor (diseară, de la 19:45, pe San Siro). Dar această excursie a început rău, suporterii englezi au fost în mare primejdie în Lombardia.

ULTIMATUM pentru Dinamo: „Arcul de Triumf” sau 0-3 la „masa verde”!
Dinamo
ULTIMATUM pentru Dinamo: „Arcul de Triumf” sau 0-3 la „masa verde”!

Susținătorii lui Newcastle, agresați de huliganii lui AC Milan

Luni noapte, mai mulți susținători ai lui Newcastle se întorceau la hotel, într-un cartier aflat aproape de centrul orașului, când au fost atacați din spate de un grup de șapte-opt huligani ai lui AC Milan. Fanii radicali ai rossonerilor erau înarmați cu cuțite, bâte și bare de fier.

Potrivit Daily Mail, un fan britanic în vârstă de 58 de ani a fost înjunghiat de trei ori, în braț și în spate. Milano Today dezvăluie că polițiștii l-au salvat din mâinile agresorilor și au chemat imediat ambulanța.

Paramedicii au sosit în scurt timp, i-au dat primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital. E în afara oricărui pericol.

Fanii lui Newcastle au scăpat: „Toți sunt OK acum, în stare stabilă”

Un martor, tot englez, a declarat pentru Mail: „Trei suporteri ai lui Newcastle au fost loviți din spate de huligani care purtau cagule, unul dintre ei a fost rănit rău. Părăsiseră fan zone-ul și se îndreptau spre hotel. Toți sunt OK acum, în stare stabilă”.

VIDEO. Fanii lui Newcastle, petrecere pe străzile din Milano

Nu au fost doar momente urâte înaintea revenirii lui Newcastle în Liga Campionilor. Suporterii britanici  au petrecut în stilul caracteristic pe străzile din Milano. Unul dintre fani a profitat de ploaie și s-a dust într-o „sanie” spectaculoasă. 

+3 FOTO

Newcastle, ultima oară prezentă în Ligă în 2003, a avut ghinion la tragerea la sorți. Aflată în urna a patra, a căzut în cea mai dificilă grupă, alături de Paris Saint-Germain, AC Milan și Borussia Dortmund. 

Citește și:

Anunț major la Paris! UEFA anchetează transferurile lui PSG! Blat cu Qatarul?

David de Gea, dorit de două formații din La Liga după despărțirea de Manchester United

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează