INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steliştii recunosc că sînt îngrijoraţi de eventuala deplasare în Kazahstan: "Ne temem de evenimentele din Ucraina!"

Rămășițele avionului doborît săptămîna trecută
Rămășițele avionului doborît săptămîna trecută

Articol de - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 22:04

Costel Gâlcă, Iasmin Latovlevici şi restul jucătorilor stelişti se tem de eventuala deplasare a echipei în Kazahstan.

Conducerea din Ghencea va solicita companiei Tarom ca pentru posibilul meci dintre Steaua şi Aktobe, din turul 3 preliminar, avionul cu care vor zbura spre Kazahstan să ocolească regiunea Şijne-Torez. Localitate din sud-estul Ucrainei este locul unde joia trecută a fost doborît avionul companiei Malaysia Airlines, cu 298 de oameni la bord, fără să existe supravieţuitori.

Costel Gâlcă a punctat: "Doamne fereşte să se mai întîmple ce s-a petrecut cu acel avion în Ucraina! Din ce ştiu eu, încă nu a început războiul, am înţeles că a fost vorba de un atac terorist, dar nimic mai mult. Indiferent de ce se întîmplă acolo, noi sîntem obligaţi să mergem să jucăm".

Şi Iasmin Latovlevici a comentat subiectul: "Pentru mine în momentul de faţă nu contează cu ce echipă vom juca în turul următor al Ligii Campionilor. Important este să nu survolăm spaţiul aerian al Ucrainei. Am vorbit p-aici cu colegii, cu stafful şi toată lumea se teme, după incidentul care a avut loc joia trecută. E clar că nu trebuie să trecem pe acolo".

Pentru a ajunge la Aktobe, steliştii vor apela la o cursă charter a companiei Tarom care va avea un traseu ocolitor pe ruta Bucureşti - Constanţa - Samsun - Batumi - Tbilisi - Aktobe. Zborul spre Kazahstan pe noul traseu stabilit de autorităţile aeroportuare de la noi va fi parcurs în aproximativ 5 ore.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 11:27
Postat de juliusmad pe 23 Iulie 2014, 09:36

atat poate. fraze fara haz, multa plictiseala si multe, multe autolike-uri. asta e bianco in zilele lui bune ;)

si totusi, tu ai si ceva dreptate : de multe ori nivelul intelectual al discutiilor este atat de scazut incat chiar ma plictisesc si in mod cauzal si nivelul comentariilor celor ca mine se duce dracului..)) fii mandru, insa ! in astfel de situatii, deloc putine..)) suntem egali..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 11:25
Postat de valiza.epo pe 23 Iulie 2014, 10:25

Stelistii pot sa scape foarte usor de aceasta teama. Chiar astazi!

.>)) stii ceva ? doamne ajuta !.. dar si vrabia, malai viseaza..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 10:37
Postat de juliusmad pe 23 Iulie 2014, 09:36

atat poate. fraze fara haz, multa plictiseala si multe, multe autolike-uri. asta e bianco in zilele lui bune ;)

pai nu e vina mea ca tu stai prost cu simtul umorului. la tine daca face unul o gluma cu echipa ta brusc iti pierzi simtul umorului..))) dar la altii ai voie sa te crezi mistocar.. nu zau ?..)) eu sunt ironic cu echipa mea, de foarte multe ori, deci chiar am simtul umorului pe cand tu nu faci asa ceva, deci mai bine taci, nu ai habar de ironii si mistouri ca sa iti permiti sa emiti certificate de calitate..)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează