INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

„Vicleanul” Dennis Man menține Parma pe primul loc cu un gol de 3 puncte: „Finalizare încântătoare”

Dennis Man, în galben și albastru // foto: Imago Images
Dennis Man, în galben și albastru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 23:24 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 23:30

Dennis Man (25 de ani) a fost decisiv în meciul dintre Cremonese și Parma din etapa 8 de Serie B, scor 1-2. Românul a înscris golul victoriei în minutul 66, lob elegant peste portarul gazdelor, Mouhamadou Sarr.

Parma își continuă parcursul perfect înregistrat în deplasare în acest start de sezon. Formația gialloblu a mers astăzi la Cremona, unde a înfruntat echipa locală cu românul Dennis Man titular.

Prima repriză a fost marcată de două goluri anulate la intervenția VAR, iar reușitele contabilizate au venit în partea a doua. Hernani a deschis scorul pentru Parma în minutul 54, iar Castagnetti a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu.

Drăgușin, foarte bun într-o zi în care Genoa a primit două goluri: „Nicio greșeală! Crește, dă dovadă de personalitate”
UDINESE - GENOA 2-2
Drăgușin, foarte bun într-o zi în care Genoa a primit două goluri: „Nicio greșeală! Crește, dă dovadă de personalitate”

Dennis Man menține Parma pe primul loc cu un gol de 3 puncte

Apoi a ieșit la rampă Dennis Man: servit pe culoar de Sohm, românul a finalizat din prima, lob la care Mouhamadou Sarr n-a putut interveni.

Jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb i-au acordat lui Man nota 7 pentru prestația lui, cea mai mare dintre jucătorii gialloblu, la egalitate cu Hernani.

„Viclean: s-a ascuns în bucăți lungi din meci, apoi a lovit în momentul potrivit. Lobul său încântător a adus cele 3 puncte pentru Parma, care își consolidează șefia clasamentului”, au scris aceștia despre evoluția lui Man.

Publicația ForzaParma s-a oprit la nota 6,5: „Atingerea cu care l-a învins pe Sarr este tipică jucătorilor care debordează de imaginație și sunt capabili de cifre bune. A fost eficient, nu s-a irosit cu faze inutile”.

A primit premiul pentru cel mai bun jucător de pe teren grație golului prin care a decis meciul, dar și în prima repriză a demonstrat că este capabil să despartă apărarea adversă în două. La faza golului, a făcut cea mai bună alegere posibilă.

- ParmaLive, despre evoluția lui Dennis Man

La Parma a intrat și Valentin Mihăilă, în minutul 78. Valentin a încasat un cartonaș galben în prelungiri, după ce a împiedicat un adversar să execute un aut de margine.

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, Parma a ajuns la un total de 20 în acest sezon. Palermo, a doua clasată, are 16 puncte, dar și un meci în minus față de echipa lui Man & Mihăilă.

Tot despre stranieri:

La un pas de „remarcabil” » Spaniolii l-au analizat pe Ianis Hagi în Alaves - Osasuna și au concluzionat: „Asta îl costă scump”

Răzvan Lucescu, egalat la ultima fază în derby-ul de la Atena cu Panathinaikos

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  02 Octombrie 2023, 14:36
Postat de aberescu pe 02 Octombrie 2023, 06:22

Ați uitat să scrieți "Italia la picioarele lui Denis Man"!

Sau clasicul "Man are cizma la picioare"

Sibiu1971
Sibiu1971  •  02 Octombrie 2023, 09:48

Man cel viclean si milioanele lui Becali !!!

troll_csA_de_LaCluj
troll_csA_de_LaCluj  •  02 Octombrie 2023, 09:46

Vine Pușcaș!Edward nu o să convoace noi jucători în lot pentru a nu strica grupul format.Denis,vezi cum te accidentezi înainte de meciurile naționalei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează