INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, impresionat deja de Ianis Hagi: „Ador asta la el” » „Tricolorul” replică: „Eu pot oferi scânteia”

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 09:47

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, crede că, în numai un sfert de oră, la 0-0 cu Aberdeen, „Ianis Hagi și-a arătat calitatea. Joacă mereu cu fruntea sus, căutând permanent ceva nou”.

La fel ca sezonul trecut, Rangers o învinge pe Celtic fix în aceeași zi, 29 decembrie, apoi irosește punctele câștigate. Începutul de an a fost teribil, cu înfrângere la Hearts (1-2) și egal acasă cu Aberdeen (0-0). Și, dintr-o dată, e la șapte puncte în spatele marii rivale, având și o restanță de jucat. 

Ce ne lipsește? Poate acea scânteie în ultima treime”, se plânge Steven Gerrard. Tocmai de aceea l-a adus pe Ianis Hagi de la Genk și l-a folosit în ultimul sfert de oră sâmbătă, chiar dacă făcuse un singur antrenament cu albaștri. 

Ianis Hagi: „Eu sunt cel care creează oricând ies pe teren”

Managerul a remarcat: „Hagi și-a arătat deja calitatea. Ador felul în care joacă, mereu cu fruntea sus. Privește înainte, caută, testează permanent ceva nou. Dar are numai o ședință de pregătire cu noi, trebuie să sa adapteze. Voiam să simtă jocul, el ne-ar putea ajuta cu acea scânteie”.  

Aflând ce vrea Gerrard, Ianis a spus: „Pot eu oferi acea scânteie de care nevoie Rangers? Da, pot să-mi demonstrez calitățile și pot ajuta echipa. Eu sunt cel care creează oricând ies pe teren, acesta este jobul meu. Sper să reușesc în fiecare meci, iar Rangers să câștige”. 

„Mă simt pregătit, gata să fiu titular miercuri, cu Hibernian, dar asta nu depinde de mine. Trebuie să-l întrebați pe manager, e numai decizia lui. De-abia aștept meciurile următoare. Jucăm la fiecare trei zile și nu mai putem privi înapoi. Să luptăm pentru punctele care vin” 

„Jocul e foarte intens, fizic, dar e un campionat bun, cu un fotbal solid. Știam la ce să mă aștept, văzusem deja câteva meciuri” 

„Fanii sunt extraordinari. Atmosfera a fost incredibilă. Nu cred că era un loc neocupat în tribune. La final, erau frustrați, îmi dau seama cât e de important pentru ei să cucerim titlul”
- Ianis Hagi, mijlocaș Rangers 

Vezi și:

VIDEO Marius Șumudică, atacat frontal după ce a umilit liderul: „E rușinos ce a făcut!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (14)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Februarie 2020, 14:19
Postat de robby73 pe 03 Februarie 2020, 13:26

Halep, Hagi, Becali...... toți machedoni! Îți spune ceva?

Poate-i pui dlui Csaba Asztalos întrebarea ta, că tare-i 'telijentă...

robby73
robby73  •  03 Februarie 2020, 13:26
Postat de Lucui Buza pe 03 Februarie 2020, 11:24

am capat de halep si am dat peste Ianis , voi chiar nu puteti scrie ceva normal ?????? un articol serios de sport ????????

Halep, Hagi, Becali...... toți machedoni! Îți spune ceva?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Februarie 2020, 12:38

Laudatium!!!! Stim, stim!!! Toata lumea e-n limba!!! Gerard saracu era sa faca atac de panica de atata extaz. Siu mai stima ceva... A inceput deceniul, secolul lui Ianis... Dar e o probleme... Nu stim cat va dura.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează