INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

EXCLUSIV Cine-l îmbracă pe Marius Șumudică? „E totul pentru mine. Este cadou”. De unde își alege vestimentația și de ce dansează după meciuri în fața fanilor

Cine-l îmbracă pe Marius Șumudică? „E totul pentru mine. Este cadou”. De unde își alege vestimentația și de ce dansează după meciuri în fața fanilor
Cine-l îmbracă pe Marius Șumudică? „E totul pentru mine. Este cadou”. De unde își alege vestimentația și de ce dansează după meciuri în fața fanilor

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 18:40 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 19:00

Marius Șumudică, 52 de ani, i-a impresionat pe turci cu vestimentația de la ultimul meci, Gaziantep - Rizespor 2-0. Antrenorul a povestit pentru GSP.ro că soția, Liliana, îi alege hainele, comandate direct în Italia. „Eu dansez după meciuri fiindcă așa-mi vine, sunt și eu om, îmi vine spontan”, a reacționat Șumi

Marius Șumudică, 52 de ani, dă moda în Turcia. Microbiștii de acolo l-au luat la ochi pe român, îi urmăresc mișcările, după victorii tehnicianul dansează fie în fața galeriei, fie în tribune, îi admiră vestimentația, calculându-i cât dă pe haine.

+11 FOTO

Hanorac Burlon de 1.100 de euro, pantofi Prada de 1.500 de euro

Luni, Gaziantep a învins-o cu 2-0 pe Rizespor. Marius Șumudică a urmărit finalul partidei din tribune, alături de fani și conducători, fiind eliminat în minutul 57, din cauza protestelor. Șumudică și-a făcut numărul caracteristic în tribune, cântece și dans, atrăgând atenția fanilor fotbalului din Turcia.

Șumudică s-a evidențiat printr-un hanorac semnat de Marcelo Burlon, 1.142 de euro, la câteva zile după ce, după victoria cu Antalyaspor (1-0), jurnaliștii de la ”Extre Futbal” au reacționat: ”O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea!”.

Ei se refereau la perechea de pantofi Prada, culoare vișinie, 1.500 de euro bucata.

+12 FOTO

- Domnule Șumudică, sunteți ”on fire” în Turcia. Ați învins, dar mai mult s-a discutat despre hanoracul colorat pe care l-ați purtat la meci. Cum e după victorie?
- Întotdeauna este bine după victorie. Indiferent de țară. Chiar mă bucur de fiecare moment petrecut în Turcia, dau și primesc respect.

A greșit Rapidul? Jucătorul cedat în septembrie face furori: „E ca vinul, nu mi-a venit să cred!”
RAPID
A greșit Rapidul? Jucătorul cedat în septembrie face furori: „E ca vinul, nu mi-a venit să cred!”

- S-a tot vorbit că erați presat de rezultate. Care este situația?
- Chiar m-au deranjat multe știri apărute. Ziceau că m-au salvat românii. Sunt multe neadevăruri luate după un site fake de aici, după meci, același ziarist a spus că a scris asemenea lucruri ca să mă motiveze să înving, să ies din ”zona roșie”. Sincer, am o relație foarte bună cu cei de aici, nu vreau să comentez ce scrie fiecare.

Marius Șumudică despre omul de la finalul victoriilor: ”Sunt ca oricare altul, îmi vine spontan”

- Turcii vă admiră mișcările de dans de după victorii. De ce reacționați astfel după meciuri?
- Asta simt eu. Sunt spontan. În timpul meciului, sunt o persoană, după, o alta, mă descătușez. Nu m-ați văzut dansând în timpul meciurilor. După partidă, devin un om obișnuit, care are reacții la bucurie, sunt popular, sunt un om ca oricare altul.

- Cum vă alegeți vestimentația?
- Soția (n.r. Liliana) se ocupă. Am încredere în ea, în gusturile ei, ea este totul pentru mine. Te referi la hanoracul ăla de-a ajuns celebru? E cadou de la soție. Uneori, mi le aleg eu, dăm comandă în Italia, am pe cineva acolo care îmi intermediază cumpărăturile. E un hanorac care mi-a plăcut, de aceea l-am purtat. Este de la Marcelo Burlon. Te rog, nu vorbim de bani, de cât dau pe haine, aceste detalii țin de fiecare în parte.

Uneori, mi-e rușine să ies pe stradă în Turcia. Vin oamenii la mine, dau să mă pupe, să mă îmbrățișeze, așa își manifestă ei aprecierile. Nu vreau să fac comparații cu România, că iar atrag nemulțumiri și mai știu eu ce. Sănătoși să fim!
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

13este locul ocupat în prezent de Gaziantep în Superliga turcă

Citește și alte știri:

Mircea Lucescu, discuții cu o superechipă! În decembrie se decide tot

EXCLUSIV / VIDEO Contre Andrei Nicolescu - Dorinel Munteanu: „Nu mă pot uita la meciurile Oțelului” / „N-am auzit de el”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
arnautull
arnautull  •  08 Noiembrie 2023, 23:15

hai pe dracu, se imbraca de la ajutoare si de dansat are asta in sange de cand era ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vioreltoca
vioreltoca  •  08 Noiembrie 2023, 20:04

Sosoiu, tot sosoi .......,,...,........,..............

SpiritLiber
SpiritLiber  •  08 Noiembrie 2023, 19:13

Respect Sumi! Stai acolo unde esti iubit si apreciat, tine-te de treaba si poate ajungi la un club mare din Turcia. In Romania n-ai la ce sa te intorci!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează