INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ! Alex Chipciu pleacă de la Anderlecht! Azi face vizita medicală la un alt club

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 10:17

Aventura lui Alexandru Chipciu la Anderlecht a luat sfârșit. Fostul fotbslist al celor de la FCSB a ajuns azi la Praga, unde va semna cu Sparta, formație la care mai joacă Nicolae Stanciu, Florin Niță și Bogdan Vătăjelu.

Chipciu (29 de ani) mai are de trecut vizita medicală, anunță anderlecht-online.be, care susține că fotbalistul va fi împrumutat la clubul din Praga, care va avea clauză de cumpărare după un sezon.

Fotbalistul a ajuns în Belgia în urmă cu 2 ani, în schimbul a 3 milioane de euro.

În primul an acolo internaționalul român a adunat 48 de meciuri oficiale, cu 6 goluri înscrise. Sezonul trecut a avut însă ceva probleme și a prins numai 21 de meciuri.

Pentru Alex Chipciu acesta va fi al 6-lea club din carieră, după Brașov, Forez, Brăila, FCSB și Anderlecht.

1.800.000 €e cota lui Alexandru Chipciu pe transfermarkt

 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (38)
adriann_
adriann_  •  02 Iulie 2018, 19:02
Postat de sibelius pe 02 Iulie 2018, 18:01

Daca te mai agiti mult iti plesneste o vena. Neuronul ti-a plesnit de mult. Odata cu cei 7 ani de-acasa. Acuma mai baga un hahaha de copil inteligent care le stie pe toate.

Slujitorii becalisti merita toata compatimirea noastra. Sa incerci sa deturnezi o dscutie de genul asta prin jigniri si insulte... :)) Din nou, ca sa priceapa toata lumea: https://www.bbc.com/news/uk-england-nottinghamshire-37453762 Astia sunt banditii pe care ar trebui sa credem noi ca i-ar fi tepuit beecali cu 8 milioane pe Stanciu (cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht). Aloo, DNA, se aude? Cate milioane s-or fi intors in Belgia, bani negri la punga? Verificam si noi platile facute de belgieni, banii scosi apoi din FC Fcsb etc etc etc? Sau suntem prea ocupati cu executii politice?

sibelius
sibelius  •  02 Iulie 2018, 18:01
Postat de adriann_ pe 02 Iulie 2018, 14:37

Ai fost in stare sa citesti naibii articolul ala? E vorba de banditi pe bune, mita data de Anderlecht arbitrului prin interlopi, arbitrul mort in accident de masina inainte ca UEFA sa inceapa investigatia, tot tacamul. Pe langa astia clanul becali sunt niste fosti bisnitari de bilete si respectiv de branza care dupa 1989 au inceput sa se joace de-a mafiotii. Tu ai impresia ca astia luau teapa de 8 milioane pe Stanciu de la cioban, cand ei nu cumparasera un jucator atat de scump in toata istoria clubului? AHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Daca te mai agiti mult iti plesneste o vena. Neuronul ti-a plesnit de mult. Odata cu cei 7 ani de-acasa. Acuma mai baga un hahaha de copil inteligent care le stie pe toate.

adriann_
adriann_  •  02 Iulie 2018, 18:01
Postat de xnread pe 02 Iulie 2018, 17:52

Domnule Adrian eu mă refeream la ipoteza lansată de către dvs în privința domnului Becali.:)

A, ok, cine vrea e liber sa creada ca niste banditi de nivelul asta au luat cea mai mare teapa din istoria lor de la un cioban din Romania. :)) La fel de bine pot crede si in Mos Craciun, Zana Maseluta, nevinovatia lui O.J. Simpson etc etc :))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează