Comentarii (20)
dragosmicrobistul
dragosmicrobistul  •  16 Noiembrie 2023, 22:06

unde pot citi online editia de astazi a gazetei sporturilor?

danglumetu
danglumetu  •  04 Noiembrie 2023, 14:56

''Gazeta decade prin CONCURENTA cu Sportul Popular și dispare la 18 aprilie 1947. Astfel, amintitul Sportul Popular, devenit de la 11 noiembrie 1967 Sportul, a rămas vreme îndelungată singurul cotidian de sport din acea țară.'' asadar, sportul nu e urmasul gazetei si n-are nici o legatura cu cea aparuta intre '24 si '47!

danglumetu
danglumetu  •  04 Noiembrie 2023, 11:24

firesc, numai din gazeta profesorul putea lua informatii despre apostol bologa si el zorab! veti ramne in istoria presei sportive ca cei care au ''ingropat'' gazeta! restul, jalnice deturnari!

tictictic
tictictic  •  04 Noiembrie 2023, 01:18

Discutam mai ieri cu un amic german din Munchen, varstnic (cam la vreo 70 si ceva de ani). Imi spunea ca niciodata in viata lui n-a simtit mai acut decat astazi presiunea statului pe existenta lui si insecuritatea inconjuratoare. Omul zicea ca a trait normal si s-a simtit liber prin anii '75 - '80, cand berea era bere, masina era masina, restaurantul era restaurant, hotelul era hotel, magazinul era magazin, Telefunken-ul era Telefunken, ziarele erau ziare, scoala era scoala, munca era munca, cafeaua era cafea, painea era paine, fotbalul era fotbal, concediul era concediu, iar in aeroport nu era nevoit sa ajunga cu 4 ore inaintea decolarii avionului si nici sa se dezbrace la piele ca sa treaca prin filtrele de securitate. N-avea internet si nici smart-phone, avea insa posta, telefon acasa, telefon public pe strada, carti, librarii, biblioteci, cinematograf, teatru, taxi, Neckermann care, sustine el, faceau cam acelasi lucru. Nu intamplator, afirma el, Beatles, Rolling Stones, Deep Purple, Nazareth, Led Zeppelin sau Pink Floyd s-au putut intampla in anii aia, pe cand astazi ar fi imposibil. In fine, omul nu era nici nostalgic si nici naiv... remarca doar o trista realitate. Mai departe, e de vazut daca Era Inteligentei Artificiale ne va mai permite sa ramanem, totusi, oameni, sau ne va proiecta intr-o societate distopica, departe de orice sentimente si de trairi firesti...

steaua1990
steaua1990  •  03 Noiembrie 2023, 19:40

Mi-a venit o idee, daca tot ati simtit si dvs pe propria piele cum e sa t-i se impuna abuziv ceva si sa nu puteti face nimic. Incercati sa compensati prin a nu-l mai sustine, prin lipsa de implicare, pe gigi, patronul fcsb, refuzati orice dialog in direct cu el, criticati-l pe fata cand nu e in direct, spuneti lucrurilor pe nume iar si iar ca "o moara stricata" si de cate ori vine vorba, daca nu puteti sa-i refuzati accesul in direct, bagati-l si lasati-l sa vorbeasca singur! Va spuneti parerea dupa ce inchide. Daca ma intrebati la ce va ajuta, e un inceput, gigi e acelasi gen de om ca cei care v-au desfiintat ziarul si v-a lasat fara job pe unii si fara o parte din job, pe altii. Puneti stop! Incepeti de undeva!

abogdan
abogdan  •  03 Noiembrie 2023, 18:10

plecati toti, in masa si faceti alt ziar online in prima faza si ulterior, de ce nu, (daca e rentabil), si scris. sau treptat, cei care au fost dati afara si ceilalti care pot trai si fara salariu o perioada. si cititorii vor veni dupa jurnalist, daca omul respectiv inseamna ceva. nu dupa numele ziarului. nu citesc gsp, eu citesc ioanitoaia, tolontan, geambasu, oprisan, cosasu, naum, etc....

DanKnx
DanKnx  •  03 Noiembrie 2023, 17:25
Postat de RicaVenturianauSeIntoarce pe 03 Noiembrie 2023, 16:31

Intrebare la chatGPT4.0: Gazeta Sporturilor un ziar de 99 de ani nu se mai imprima incepand de azi. Ai ceva de zis ? Raspuns: Încetarea tipăririi Gazetei Sporturilor, o instituție în jurnalismul sportiv românesc, marchează sfârșitul unei ere și reflectă tranziția globală de la media tradițională la cea digitală. Această schimbare simbolizează adaptarea la noile preferințe ale cititorilor și la modalitățile în care aceștia aleg să interacționeze cu conținutul sportiv, oferind totodată noi oportunități pentru inovație și angajament în era digitală. Chiar dacă unii cititori pot simți nostalgie pentru edițiile tipărite, pasul către digital poate duce la o distribuție mai sustenabilă și mai accesibilă a conținutului, cu posibilități extinse pentru interactivitate și conținut multimedia îmbunătățit. Este esențial să onorăm moștenirea ziarului și să apreciem istoria sa, în timp ce privim cu optimism către viitor și la ceea ce acesta ne poate aduce. Voila! :))) Un raspuns aseptizat precum nespresso pe langa cafeaua pe aragaz. Welcome to the future :)))

exceptional!

adrianrobert15
adrianrobert15  •  03 Noiembrie 2023, 17:23

Faptul ca oamenii se iau de IA pe ceva facut tot de IA (in alt mod, dar e acelasi principiu) mi se pare incredibil :)) "Să vezi roboții peste tot bară la bară Speriați că vine inteligența artificială"

temujin
temujin  •  03 Noiembrie 2023, 17:10

Ete titlu de articol în GSP: "Anamaria Prodan are o nouă afacere în Dubai. Ce probleme a întâlnit: „Îmi e rușine să mai zic că sunt româncă” PFFFF

theo_s
theo_s  •  03 Noiembrie 2023, 16:44

Perspectiva care contează, în speța asta, e mai "amplă"... Retragerea din sau micșorarea portofoliului Ringier în România ar fi un lucru mai degrabă benefic. Un sg. ex. (sute, la îndemână, dar noi, ăștia, care scriem comentarii, scriem gratis, consumând din timpul nostru liber): Ringier publică săptămânal știri despre .... Oana Roman. Cine este OR? De ce săptămâna și știrea despre OR? Dc să existe o sg. "știre" despre OR, vreodată?? Încă un argument: GSP = 90% opinie și anecdotic și 10% informație tehnică, de specialitate, despre sport. "Nivel stradă" (ca la lifturi metrou). Ar trebui ca proporțiile să fie inverse. GSP nu e, de fapt, un ziar de sport ci o publicație de divertisment și flecareală. Libertatea, 50% propagandă (de ex. link-uri zilnice la art. despre dezastrul armatei ruse în Ucraina; art. filo-maghiare etc. etc.). Retragerea Ringier ar fi o măsură de igienă media, cam cum a fost cea a firmei Schweighofer o schimbare de igienă a mediului înconjurător.

  • 1
  • 2
Comentează