SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, intră în cușca de MMA: „Lupta va avea loc în mai”

Un fost căpitan al lui Dinamo, pregătit să intre în cușca de MMA: „E o luptă pe bune, va avea loc în mai”
Un fost căpitan al lui Dinamo, pregătit să intre în cușca de MMA: „E o luptă pe bune, va avea loc în mai”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 17:17 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 17:38

Giani Kiriță (44 de ani), fostul fotbalist al lui Dinamo, se pregătește să intre în cușca de MMA. Acesta ar urma să se lupte în luna mai tot cu un amator, un adversar care nu provine din lumea sporturilor de contact.

Fostul mijlocaș a semnat un contract cu o mare promoție de MMA din România, Real Xtreme Fighting (RXF). Giani Kiriță se antrenează în prezent cu Ciprian Cărăușu și Ionuț „Pitbull” Atodiresei.

Galeria și clubul FCSB se implică în criza refugiaților » MM și Mustață s-au unit: „La nenorociri e nevoie să fim împreună”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Galeria și clubul FCSB se implică în criza refugiaților » MM și Mustață s-au unit: „La nenorociri e nevoie să fim împreună”

Giani Kiriță va lupta în cușca de MMA

„În mare, o să fie o luptă în cușca de MMA și, acum, oamenii ăștia o să-mi găsească un partener de bătaie. O să fie o luptă pe bune, o să merg la antrenamente, o să fie pe genul pay-per-view, adică o să fie ceva original. 

O să fie ceva tare, ceva ce eu nu am mai făcut și chiar îmi trebuia provocarea asta. O simți, e adrenalină, e altceva. Vreau să învăț din sportul acesta, plus că am un respect mare față de oamenii ăștia care practică MMA-ul. Vreau să fiu primul fotbalist care se bate în cușcă!

Nu mă gândesc să intru în lumea MMA-ului. Am luat-o ca pe un proiect, îmi plac provocările și nu zic nu. Mă regăsesc aici, într-un fel. E un proiect al meu, cum au fost și altele în televiziune. Îl iau ca pe un proiect, doar că e cam pe bătaie din aia cum o vezi pe la televizor”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Fostul fotbalist al lui Dinamo a specificat că meciul nu va fi demonstrativ, iar adversarul nu va fi un luptător profesionist: „E luptă pe bune, doar că suntem amatori. Adică suntem vedete. O să-mi aleagă unul care și el este cunoscut și care nu a făcut MMA, la fel ca mine. În niciun caz nu o să fie vreun luptător de MMA. Cred că lupta va avea loc prin mai, dar nu știu data sigur”.

Citește și:

Urmările derby-ului cu Rapid » Ce se întâmplă cu fotbaliștii accidentați din tabăra lui Stoican

Cornel Dinu, fără menajamente după Rapid - Dinamo: „S-au întâlnit tusea și junghiul” » Jucătorul care l-a dezamăgit crunt: „Un randament jalnic”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  28 Februarie 2022, 08:46

Kirita va fi pe post de Mircea Badea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează