SPORTURI  »  BOX  »  TYSON VS. PAUL

Fără sex și marijuana! Mike Tyson și-a dezvăluit regimul strict, până la meciul cu Jake Paul

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 11:31 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 12:57

După anunțul că întâlnirea din ring cu Jake Paul, de pe 20 iulie, din Arlington, Texas, va fi considerată meci oficial, care va fi consemnat în palmaresul ambilor pugiliști, Mike Tyson, fost campion mondial profesionist la categoria și-a dezvăluit regimul strict pe care-l va adopta.

Mike Tyson, care va avea 58 de ani în ziua confruntării cu Jake Paul (27 de ani) și-a dezvăluit noul regim de viață, care include faptul că a renunțat deja la marijuana, dar și la partidele de sex.

„N-am mai fumat de două săptămâni și jumătate”, a declarat Tyson la The Damon Elliott Show. „Și nici sex nu am mai făcut de-atunci”.

Într-un alt interviu acordat publicației Forbes pe 20 aprilie, Tyson spunea că abstinența lui durează de și mai mult timp.

„Cred că au trecut șase săptămâni de când nu m-am mai drogat sau n-am mai făcut sex. Acum duc o viață disciplinată, ca să pot susține o luptă disciplinată”, declara atunci „Iron” Mike.

Meciul Tyson vs. Paul va fi considerat confruntare profesionistă

Marijuana este una dintre substanțele interzise aflate pe lista Departamentului de reglementare a licențelor din Texas, organismul care se ocupă de sporturile de contact în statul american.

La începutul acestei săptămâni, Departamentul de reglementare a licențelor din statul Texas a anunțat că lupta dintre Tyson și Paul va conta drept meci profesionist, care va dura 8 runde a câte două minute fiecare.

Tyson, care este considerat unul dintre cei mai buni „grei” din istorie, a boxat pentru ultima oară la profesionism în 2005 și are un palmares de 50 de victorii (44 prin KO) și 6 înfrângeri.

În 2020, a urcat din nou în ring, într-o luptă demonstrativă, cu Roy Jones Jr. - confruntare încheiată la egalitate.

Înaintea întâlnirii cu Jake Paul, care va avea loc pe 20 iulie, pe AT&T Stadium din Arlington, Texas - arenă cu 80.000 de locuri, unde joacă de obicei echipa de fotbal american Dallas Cowboys, Tyson încearcă să-și reintre în formă.

Mike Tyson a fost suspendat în anul 2000, pentru consum de marijuana

Adversarul său, Jake Paul, este o fostă vedetă de pe YouTube care a devenit pugilist profesionist, câștigând până acum 9 din cele 10 lupte pe care le-a disputat.

Tyson a recunoscut dintotdeauna că marijuana a făcut mereu parte din viața lui, de la o vârstă foarte fragedă. De altfel, în cariera sa, a fost și suspendat pentru că testul antidoping a arătat prezența acestui drog în organismul său - se întâmpla în anul 2000, după victoria sa împotriva lui Andrew Golota.

De altfel, fostul mare sportiv deține și o afacere cu marijuana, având propriul său brand, Tyson 2.0, care i-a adus anul trecut venituri de 150 de milioane de dolari.

Printre produsele vândute de Tyson sunt și niște gustări care conțin marijuana și care se comercializează sub forma urechii mușcate de „Iron” Mike a lui Evander Holyfield, amintind astfel de controversatul moment din anul 1997, pentru care Tyson a fost suspendat un an.

Tyson are o înfloritoare afacere cu cannabis

Mike Tyson a povestit că această idee a aparținut soției sale,  Lakiha Spicer. „Nevastă-mea e nebună, dar e genială”, a spus Tyson jurnaliștilor de la Forbes. „Într-o zi m-a întrebat: «De ce nu folosești celebra ureche?»”

Deși Tyson a descris acel incident drept „cea mea urâtă seară din cariera mea de boxer profesionist”, recunoaște că afacerea cu urechi cu marijuana s-a dovedit a fi o afacere extrem de bănoasă.

„De ce a vrut Dumnezeu, universul, să devin imaginea acestor droguri?” s-a întrebat Tyson. „Sunt un tip needucat și totuși am devenit sinonim cu cannabisul și drogurile psihedelice. Nici nu știu să scriu «cannabis» și «psihedelic». Am fost campionul lumii și acum sunt campionul cannabisului”.

Lupta dintre Mile Tyson și Jake Paul va fi transmisă în direct pe platforma Netlfix.

Citește și:

Marele campion din UFC, sfâșiat după moartea fiului de numai 15 luni: „Băiețelul meu zace fără viață!”
TRAGEDIE
Marele campion din UFC, sfâșiat după moartea fiului de numai 15 luni: „Băiețelul meu zace fără viață!”
Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru documentarul „Senna”, inspirat din viața fabulosului pilot de Formula 1
LANSARE
Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru documentarul „Senna”, inspirat din viața fabulosului pilot de Formula 1

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează