SPORTURI  »  JO 2012  »  JUDO

Alina Dumitru după finala pierdută cu brazilianca Menezes: "N-am mai putut să fac nimic cu mîna asta!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 19:29

UPDATE Alina Dumitru s-a lovit la mînă în finală şi i-a fost greu să mai joace la nivel maxim. "N-am mai putut să fac nimic cu mîna asta, ea a făcut tot ca să nu mai pot continua. Sînt mulţumită că am obţinut medalie, dar se putea mai mult", a spus Alina la TVR 1.

Simona Richter, prima medaliată olimpică a judo-ului feminin românesc, a declarat că nu poate avea decît respect pentru Alina Dumitru, care a obţinut un argint olimpic preţios, la JO de la Londra.            

"O felicit din tot sufletul, a fost o finală strînsă, la fel ca toate meciurile Alinei de la Londra. Argintul e o medalie la fel de respectuoasă, e o medalie olimpică, ce încununează cariera Alinei. Orice medalie e importantă la Olimpiadă. Şi-a încheiat cariera cu fruntea sus şi nu cred că e supărată că n-a luat aur. A făcut tot ce a putut ea mai bine, dar astăzi, adversara a fost mai bună. Respect pentru Alina!", a declarat Simona Richter, care a mărturisit că a avut multe emoţii.            

Citeşte şi: Argint în prima zi la Olimpiadă! » Alina Dumitru aduce prima medalie pentru România la Londra!

Campioana olimpică la judo în 2008, Alina Dumitru, a cucerit sîmbătă medalia de argint a categoriei 48 de kilograme, aceasta fiind prima medalie a delegaţiei României, la JO de la Londra.            

În ultimul act al categoriei 48 de kilograme, Alina Dumitru s-a confruntat cu Sarah Menezes (Brazilia), care a obţinut victoria cu 10 secunde înaintea expirării timpului regulamentar de cinci minute.

Medaliile categoriei 48 de kilograme au fost împărţite astfel: Alina Dumitru (aur), Sarah Menezes (argint), respectiv Charline Van Snick (Belgia) şi Eva Csernoviczki (Ungaria), ambele bronz.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
botizan
botizan  •  28 Iulie 2012, 23:46

Mnoh locul 10 ... la cal am ratat cel mai mult de parca Urzica nu ar fi roman :))

botizan
botizan  •  28 Iulie 2012, 23:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da-i ma dreacu ...in alta ordine de idei , nu cred ca ne calificam in finala... la gimnastica masculina

dreamer123
dreamer123  •  28 Iulie 2012, 21:23

Felicitari ALina !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează