SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Organizatorii au anunțat ora de start a supermeciului Halep - Gauff, din optimile de la Madrid

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) și Cori Gauff (18 ani, 16 WTA) se vor întâlni luni, după ora 17:00, în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid. +15   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) și Cori Gauff (18 ani, 16 WTA) se vor întâlni luni, după ora 17:00, în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 17:45 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 17:57

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) și Cori Gauff (18 ani, 16 WTA) se vor întâlni luni, după ora 17:00, în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid. 

Meciul dintre Halep și Gauff va fi al treilea al zilei de luni pe arena centrală „Manolo Santana” și nu va începe mai devreme de ora 17:00. Se va juca după două partide de pe tabloul masculin, Tommy Paul - Jannick Sinner și Carlos Gimeno Valero - Gael Monfils.

Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid
WTA MADRID
Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid

Simona Halep - Cori Gauff, în optimile de finală de la Madrid

Coco Gauff este o dreptace agresivă din spatele terenului, dar se descurcă bine și în preajma fileului, dovadă rezultatele bune obținute în proba de dublu, alături de Caty McNally. Americanca este lăudată și pentru tăria de care dă dovadă în momentele-cheie.

Gauff a mai întâlnit de două ori pe Halep. Americanca a pierdut de fiecare dată, la Wimbledon 2019, eșec în șaisprezecimi, scor 3-6, 3-6, și anul acesta, în turul secund la Indian Wells, unde a fost învinsă 3-6, 4-6.

VIDEO Cum s-a calificat Halep în optimi: rezumatul victoriei cu Paula Badosa

Cori Gauff, copilul-minune al tenisului american

Talentul lui Gauff a fost evident din copilărie. În perioada junioratului a primit o bursă la academia lui Patrick Mouratoglou, în Franța, iar la 13 ani debuta în circuitul ITF Junior. În 2018 urca în fruntea acestei ierarhii, după titlul cucerit la Roland Garros.

În „tenisul mare” a debutat în martie 2019, în cadrul turneului de la Miami. Printre recordurile pe care le deține se numără și acela de cea mai tânără jucătoare din istoria tabloului principal de la Wimbledon.

În 2019 a venit și primul titlu din palmares, pe hard-ul indoor de la Linz. Între timp, sportiva din SUA a mai cucerit un trofeu în 2021, la Emilia-Romagna Open, pe zgură. Cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam a fost înregistrată anul trecut, la Roland Garros, un sfert de finală.

Citește și alte știri din tenis:

EXCLUSIV La ce schimbare tehnică lucrează Simona Halep cu Patrick Mourataglou: „Aș putea reveni în top, dacă stăpânesc asta”

„Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep” » Reacția presei din Spania, după ce Simona a trimis-o acasă pe favorita publicului de la Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10156162893436307
Johny English  •  01 Mai 2022, 18:48

Bate Simona la Steaua Goofy ca la fasole!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează