SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Corespondenţă de la Paris » Viitoarea adversară a Simonei Halep îşi explică avantajele: "Am crescut între timp"

Articol de - Publicat duminica, 01 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 31 mai 2014 23:00

Adversara din "optimi" a lui Halep, americanca Sloane Stephens,19 WTA, nu pune mare preţ pe precedentele meciuri directe, de anul trecut.

Ar putea fi una dintre cele mai interesante confruntări din optimile de finală de la Roland Garros-ul actual. Două jucătoare tinere, în ascensiune, cu joc alert, dinamic, captivant. 22 de ani Simona, 21 Sloane, o ciocnire între două reprezentante ale generaţiei proaspete, care coace revoluţia.

Cele două s-au mai întîlnit de 3 ori pînă acum, cele mai recente două meciuri avînd loc anul trecut, la Hobart şi Australian Open, încheiate cu victorii ale americancei.

"M-a bătut repede atunci. E o jucătoare puternică", spune Halep. "Loveşte mingea tare, se deplasează bine, e într-un moment bun. Va fi greu, dar am încredere că pot obţine revanşa".

Americanca, semifinalistă la Australian Open şi sfertfinalistă la Wimbledon în 2013, crede că nu trebuie să se bazeze pe victoriile de anul trecut. "Am crescut între timp ca jucătoare şi ea la fel. Nu mă uit în urmă. O să ies pe teren, o să-mi fac jocul şi o să mă concentrez pe mine. Probabil şi ea va face la fel".

Stephens spune că ea are mai multă experienţă în turneele de Mare Şlem, argumentînd că Simona "a jucat foarte bine în turnee mai mici, ceea ce eu n-am făcut. Vom vedea ce se întîmplă, amîndouă vom da totul pe teren. E tot ce putem cere".

19-13 este bilanţul victoriilor şi înfrîngerilor Simonei Halep în meciurile cu jucătoarele de Top 20 în toată cariera

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
igelu
igelu  •  01 Iunie 2014, 21:00

Stati linistiti: colorata nu ia mai mult de 5-6 game-uri in 2 seturi!!!

glorie
glorie  •  01 Iunie 2014, 14:21
Postat de rudel.obreja pe 01 Iunie 2014, 10:43

cam da...ciora__taniile astea pe steroizi au avantaje fatza de fetele dragute intr-un sport care cere ceva efort fizic

De acord, insa este si talentata, problema e ca nu o ajuta rapiditatea.

ohio
ohio  •  01 Iunie 2014, 12:19
Postat de mdionis pe 01 Iunie 2014, 12:04

50% ar fi daca evenimentul ar avea o probabilitate apriorica egal distribuita, ca la dat cu banul. Insa aici nu e cazul, Simona este favorita clara, ceea ce inseamna ca probabilitatea sa se intample ce prevesteste cobea croncanitoare de mai jos (ca utilizator nu pot sa ii spun) este semnificativ mai mica decat 50%. Simona nu uita si nu iarta, SS a dat niste declaratii imprudente, acum va avea de suportat consecintele.

Ai dreptate dar am vrut sa-i dau maxim de sansa proorocului.Va avea dreptate ca si toti cei care au prevestit sfarsitul lumii acum de curand.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează