SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2017

Declarație îngrijorătoare a Simonei Halep după înfrângerea din primul tur de la Melbourne: "Posibil să nu mai joc o perioadă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 06:19

Simona Halep a fost învinsă de Shelby Rogers în manșa inaugurală a turneului de Mare Șlem de la Antipozi, iar după meci a pus înfrângerea pe seama unei accidentări. 

"Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac?! Nu pot schimba multe. Doar să mă uit înainte. Se întâmplă. Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul.

Am luat antiinflamatoare înainte de meci, la fel și zilele trecute. Dar când ai tensiunea meciului oficial, presiunea, lucrurile astea se resimt mai mult. Așa că durerea a fost mai puternică și n-am mai putut face mare lucru", a spus Halep.

Aceasta a continuat: "Nu pot să spun prea multe despre cum am jucat, pentru că n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun. Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru.

S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu agravez", a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro.

"N-o să schimb mare lucru. Am muncit foarte mult în această perioadă, chiar dacă nu mi-a mers aici prea bine. Trebuie să văd cum e piciorul întâi de toate, cum să fac să-mi treacă, atât cât se poate de repede" Simona Halep

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (63)
hutul
hutul  •  16 Ianuarie 2017, 11:32

Domnilor de la GSP, poate faceți și domniile voastre un lucru bun, ca la jurnalele online care se respectă, și anume să închideți comentarii atunci când aveți de-a face cu troling profesionist. Nu observați câte comentarii denigratoare se fac la adresa unor mari sportivi sau cluiburi ? Încurajați cititorii, nu trolii. Încurajați suporterii, nu huliganii. Încurajați publicul să respecte sportivii, nu încurajați trolii să-i denigreze.

1632261187061002
Ery Maximilian  •  16 Ianuarie 2017, 08:47

Multumesc, Simona! Sper sa te retragi. Ai ajuns la apogeu si este pacat sa mai continui.

117173308796109
Mirica Bogdan  •  28 Ianuarie 2017, 08:05

Domnule Hutu multumesc nu stiam ca astia d eisi bat joc de munca sportivilor a noastra in gneral ca si noi muncim ca si ei numai ca job-ul lor este mai bien platit ca cere si viata decenta si program de antrenament diete etc la noi la golani mai merge si pachetul de tigari tone, bautura tone etc astia cu portia saracii . E nu stiam ca ii zice trolling iti multumesc mut pt lectie. E in locul lor uite echipa Feminina de Fed Cup si nu numai si gimnasta noastra una din legende Catalina Ponor cu toti si barabti si femei faceam conferinta d epresa si boicotam meciul de FED CUP . Insa fiid Romani si traind toti in Feuda asta nu avem spiritul solidaritatii . In Elada eu am invatat de la ei si ma vazut ei sunt uniti nu ca noi desbinati.Daca ar face asta s avezi schimbari aici la noi la Feuda . Avansam si noi de la Feuda la Tara.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close