SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Favorita principală de la US Open a trecut categoric în turul 3 » Necruţătoarea Caro

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Caroline Wozniacki s-a calificat ieri în turul al treilea după o victorie cu 6-0, 6-0. Kai-Chen Chang din Taipei nu a reuşit să-i smulgă danezei nici măcar un game.

US Open e turneul unde tînăra Caroline (20 de ani) a reuşit anul trecut să spargă gheaţa. A ajuns în prima finală de Mare Şlem a carierei, pierdută în faţa lui Kim Clijsters. Acum, la 12 luni distanţă, lumea o consideră pe daneză drept una dintre cele mai îndreptăţite pretendente la cucerirea trofeului. E cap de serie numărul unu, vine după un sezon de vară pe hard consistent şi pare mai decisă ca niciodată.

Ieri, Caro şi-a continuat campania cu a doua bătălie cîştigată. Una care a părut mai uşoară decît oricare alta. Întîlnind-o pe Kai-Chen Chang din Taipei, a doua jucătoare a lumii n-a lăsat nimic de la ea. Adică nici un game. E primul scor de 6-0, 6-0, doi covrigei, de la ediţia actuală a Open-ului american. Meciul a durat 47 de minute, timp în care Wozniacki a reuşit 52 de puncte, faţă de numai 24 ale adversarei. Ca de obicei, a rămas la o cifră mică a greşelilor neforţate, lăsînd-o pe adversară să puncteze din greu la acest capitol. În plus, nordica a gestionat excelent primul serviciu, atît ca frecvenţă, cît şi ca eficacitate: 76 la sută în ambele cazuri.

În mod ironic, următoarea adversară a lui Wozniacki este tot o jucătoare din Taipei, cu nume asemănător cu al învinsei de ieri: Yung-Jan Chan. Poate ea va reuşi mai mult!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
a.stef
a.stef  •  03 Septembrie 2010, 03:45

da chiar mha... tu te pricepi la toate? :)) si cam prin ce demonstrezi tu asta?

xstyle
xstyle  •  03 Septembrie 2010, 03:16

Imi place Carloline asta.. e frumoasa si joaca si bine. Una din top 3 favorite pentru mine. E o placere s-o urmaresc. @ Mib_Mihai: =))

mib_mihai
mib_mihai  •  03 Septembrie 2010, 02:06
Postat de florinense pe 03 Septembrie 2010, 02:02

WOZNIACKI A CRESCUT INCREDIBIL IN ULTIMUL AN!!! CELE MAI IN FORMA JUCATOARE IN ACEST MOMENT SUNT WOZNIACKI SI CLIJSTERS!!!!!! SI ASTA V-O SPUNE UN OM CARE CHIAR SE PRICEPE LA TENNIS!!!VA MULTUMESC!!!!!!!

da ma...stim ca te pricepi...ieri parca te pricepeai la televiziune. Sau esti priceput asa, in general la toate ?!?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează