SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP » Ce urmează pentru România după victoria cu Spania » Care sînt posibilele adversare

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 februarie 2015 21:22

România a învins Spania, 3-2, şi s-a calificat în barajul pentru Grupa I Mondială.

Marţi, româncele vor avea din nou emoţii pentru că va avea loc tragerea la sorţi pentru a se stabili meciurile din barajul pentru Grupa I Mondială.

România, calificată după victoria de astăzi, va întîlni una din echipele din Grupa I Mondială care va pierde astăzi.

Adversara României se va alege dintre Australia, Polonia, Italia şi Canada, echipele care riscă să iasă din Grupa principală.

După ce se vor trage la sorţi partidele, se va decide şi locul unde se vor juca meciurile. Dacă cele două echipe s-au mai întîlnit, meciul de acum se va disputa pe terenul ţării care a jucat în deplasare la precedenta întîlnire. România nu a mai jucat în Fed Cup cu nici una dintre posibilele adversare, aşa că locul de disputare se va decide prin tragere la sorţi.

Echipele care merg mai departe la barajul de calificare în Grupa I Mondială sînt: România, Olanda, SUA şi Elveţia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 Februarie 2015, 08:57
Postat de valyomanyd pe 09 Februarie 2015, 06:09

Mario/oara, stai lin, nu joaca locul din clasament, drept dovada, locul 24 a batut locul 3.. Sansele sa jucam in grupa 1 sunt de 65 %, indiferent de adversar !

Cu Italia pe zgura ar fi foarte greu pentru oricine, desi Franta a aratat ca se poate. Polonia si Canada au echipe foarte dezechilibrate, cu o singura jucatoare buna. Ambele au pierdut cu 0-4 meciurile cu Rusia, respectiv Cehia (e drept ca n-a jucat Bouchard, dar nici Kvitova). Australia se bazeaza pe Stosur, Gajdosova si Dellacqua, dar cu oricare dintre ele fetele noastre au sanse. Deci doar de Italia mi-e frica. Daca insa jucam acasa si alegem o suprafata hard, cresc sansele. Desi, cum spuneam, chiar si pe zgura pot fi batute italienele (cum a facut Franta).

tenko
tenko  •  09 Februarie 2015, 08:15
Postat de jalisca pe 09 Februarie 2015, 01:50

Deci nu sunt singurul care spune ca Halep e doar o naluca ! Sunt roman, tin cu sportivii romani, dar am dreptul sa imi spun parerea despre ceea ce vad ! Si eu am vazut dupa turneul din Australia ca Halep si a atins limitele. Am pe My sport o postare in care imi spun parerea despre Halep, imediat dupa turneul amintit.Am spus acolo ca Begu va avea o ascensiune care o va depasi pe cea a lui Halep ! Multi m-au luat in ras. Insa, Fed Cup jucat azi mi-a dat dreptate. DEOCAMDATA !

Nu esti singurul, din pacate sunteti multi si prosti! Si cand zic prosti, ma refer la faptul ca sunteti genul ala de pensionari nesuferiti, care atunci cand Halep pierde, se trezesc subit cu pareri "profesioniste" despre limite si neputinta. Degeaba iti explica cineva, frumos, care e treaba cu sportul in general, ca exista zile bune si proaste, ca exista emotii, ca exista presiune, ca exista oboseala. Cand stai in fata Tv-ului o viata intreaga , nu simti lucrurile astea! Noi ne putem da cu parerea cat vrem si cum vrem, dar cred ca singurul lucru decent si respectuos din partea unor simpli suporteri ce suntem, este sa o sustinem pe Halep (si pe restul evident) si atat!

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Februarie 2015, 06:09
Postat de marioa pe 09 Februarie 2015, 02:06

Stii ceva? Orice ai incerca tu sa pui la semnele alea de intrebare la Polonia sau Canada tot sunt peste a 2-a jucatoare de simplu din echipa Spaniei. Si din pacate Halep nu cu a 2-a si-a aratat limitele ci cu prima. Si scuze dar Radwanska, Bouchard sau Stosur sunt peste Buburuza spaniola care a descaltat-o pe Halep. Tare ma tem ca si Errani este la fel si nu uita. Da, Halep le batea inainte dar, la forma pe care o arata acum cu acest maret nou antrenor ma tem ca nu prea o sa mai poata. Si mai am o veste trista pentru tine. Vinci nu misca la simplu si e posibil sa o cam ia de la Halep dar la dublu e numarul 1 mondial. Eu nu contest meritele lui Halep din ultimele 2 sezoane dar e trecut.

Mario/oara, stai lin, nu joaca locul din clasament, drept dovada, locul 24 a batut locul 3.. Sansele sa jucam in grupa 1 sunt de 65 %, indiferent de adversar !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează