SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

FOTO Emoții pentru Halep înainte de Roland Garros » Ce a declarat Simona despre accidentare: "O să iau un pic de pauză"

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 16:32

Simona Halep a pierdut finala jucată la Roma împotriva Elinei Svitolina (11 WTA), în trei seturi, 6-4/5-7/1-6, în ciuda unui prim set pe care l-a controlat în totalitate.

Momentul-cheie al meciului a avut loc la scorul de 5-3 pentru Simona, în primul act, când românca a alunecat pe zgură și a suferit o entorsă la glezna dreaptă.

"Cred că o săptămână pentru a-mi reveni e suficientă. Trebuie să fac însă un RMN, ca să vedem despre ce e vorba. Voi merge acasă pentru asta, luni voi ști. Nu simt că e ceva foarte grav, deși durerea încă nu a dispărut, luni sigur nu voi pune mâna pe rachetă, marți – să vedem, depinde de picior, mă voi revigora din toate punctele de vedere și apoi o voi lua de la capăt",  a declarat Simona Halep.



Foto: Captură TV Digi Sport

Deși s-a impus în cele din urmă în primul set cu scorul de 6-4, problemele fizice ale lui Halep s-au accentuat pe parcursul meciului.

După ce a apelat la fizioterapeut pentru un masaj la gleznă la finalul primului set, pe finalul setului secund, Simona a cerut un nou time-out medical, în care i-a fost bandajată glezna.


Foto: Captură TV Digi Sport

După ce Svitolina a trimis meciul în decisiv, Simona nu s-a mai regăsit și a comis foarte multe erori neforțate în ultimul act, permițându-i ucrainencei să câștige setul cu 6-1.

Accidentarea vine într-un moment cu atât mai nepotrivit cu cât Halep are doar săptămână la dispoziție pentru a se recupera înainte de Roland Garros.

Al doilea Mare Șlem al anului începe pe data de 28 mai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
597667370336981
Kitty Mace  •  22 Mai 2017, 09:38
Postat de tihi pe 22 Mai 2017, 08:23

Cunoastem povestile ei...nu castig,sint accidentata !

Se pare ca n-ai vazut meciul si vorbesti sa n-adormi...fata si-a scrantit glezna la 5-3 in primul set... de vina sunt terenurile groaznice de la Roma, toti jucatorii s-au plans de ele toata saptamana, mai ales Djokovic.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Mai 2017, 08:27
Postat de tihi pe 22 Mai 2017, 08:23

Cunoastem povestile ei...nu castig,sint accidentata !

Tu, si @lumi_sido, ar trebui sa va uitati in oglinda, sa vedeti ce ati realizat in viata voastra - mai mult ca sigur ca mizerabila, de ***, fara veleitati - si apoi sa "analizati" ceea ce realizeaza alti sportivi din Romania. Recititi finalul "Luceafarului" de Eminsecu, daca ati auzit vreodata de el, si conformati-va, adica: "Traind in cercul vostru striamt/Voi viata va petreceti". Ce sunteti voi? Niste ratati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  22 Mai 2017, 08:23

Cunoastem povestile ei...nu castig,sint accidentata !

Vezi toate comentariile (62)
Comentează