SPORTURI  »  TENIS  »  SOCIAL MEDIA

Ion Ion Țiriac i-a scris Soranei Cîrstea » Mesajul trimis pe Instagram: „Ține minte asta, indiferent ce se întâmplă”

Se zvonește că Sorana și Ion Ion Țiriac ar fi împreună +27   FOTO
Se zvonește că Sorana și Ion Ion Țiriac ar fi împreună

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2021 15:02 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 15:51

Sorana Cîrstea (31 de ani, 45 WTA) a fost încurajată înaintea debutului la Wimbledon de Ion Ion Țiriac, cel despre care se prespune că ar fi iubitul jucătoarei. 

În vârstă de 44 de ani, fiul cel mare al lui Ion Țiriac i-a scris pe Insagram Soranei, alimentând zvonurile conform cărora cei doi ar fi implicați într-o relație sentimentală.

„Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri fie că soarele strălucește sau plouă”, i-a scris Ion Ion Țiriac Soranei.

Ion Ion Țiriac i-a scris Soranei Cîrstea » Mesajul trimis pe Instagram: „Ține minte asta, indiferent ce se întâmplă”

„Ion Ion Țiriac poate rezolva orice problemă”

„Sunt câteva aspecte care o ajută în acest moment pe Sorana. Relația sentimentală pe care o are cu Ion Ion Țiriac i-a dat multă liniște, a ajutat-o să scape de multe gânduri. Ion Ion poate rezolva orice problemă, are acces la tot ce-și dorește”, spunea în urmă cu trei săptămâni Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep.

S-a resetat. A trecut peste accidentări și a început să joace, iar viața privată a intrat într-o perioadă de liniște. - Firicel Tomai, antrenor tenis

Sorana Cîrstea a avut noroc la tragerea la sorți de la Wimbledon

La a 12-a participare din carieră la Wimbledon, Sorana Cîrstea (45 WTA) va avea o adversară accesibilă în primul tur, pe Samantha Murray Sharan (33 de ani, 225 WTA), beneficiară a unui wild-card. Sportivele din România și-au aflat ieri adversarele de pe tabloul principal de la Wimbledon 2021.

FOTO Imagini spectaculoase cu Sorana Cîrstea, on and off the court

+23 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Imagine pentru istorie: cu cine s-a antrenat Roger Federer la Wimbledon

EXCLUSIV Ilie Năstase, enervat de o regulă din tenisul modern: „Am jucat 5 ore în finala de la Wimbledon și nu am făcut o secundă asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează