SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MALLORCA

Maria Sharapova se inspiră de la Nadal și vrea titlul la Wimbledon: „Rafa e luptătorul suprem!” » Cu cine joacă în primul tur la Mallorca

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 17:29

Maria Sharapova (32 de ani, 86 WTA) a acceptat un wild-card pe tabloul principal al turneului de la Mallorca. Rusoaica afirmă că modul în care Rafa Nadal (2 ATP) a revenit după accidentare îi dă încredere în vederea Marelui Șlem de la Wimbledon.

  • Turneul de la Wimbledon e programat în perioada 1-14 iulie. Toate informațiile importante pot fi urmărite pe GSP.ro, iar meciurile vor fi transmise de Eurosport.

Sharapova nu a mai intrat pe teren din ianuarie, de la WTA Sankt Petersburg. S-a retras înaintea disputei cu Daria Kasatkina din cauza unei accidentări la umăr, iar de atunci a trecut printr-o recuperare anevoioasă. 

„Umărul meu este bine. Am luat o pauză suficient de mare pentru a-mi reveni. Cred că am o șansă reală la turneul de la Mallorca. Fiecare meci încheiat va fi o încurajare suplimentară pentru mine. Nu contează că durerea a dispărut, e vorba despre o perioadă necesară pentru readaptare.

Am așteptări mari în perioada care urmează, culminând cu Wimbledon. Simt că am oportunitatea să obțin lucruri importante”, a declarat Sharapova conform Reuters.

Maria Sharapova va juca în primul tur de pe iarba de la Mallorca împotriva slovacei Viktoria Kuzmova (44 WTA).

5 turneede Mare Șlem are Maria Sharapova în palmares. Două la Roland Garros și câte unul la Australian Open, Wimbledon și US Open

Rafael Nadal o inspiră

Rafa este luptătorul suprem. E un exemplu uimitor despre ceea ce poți obține când nu dispare pasiunea. Întotdeauna am admirat modul în care revine după accidentări. Stilul său de tenis este foarte fizic, cu atât mai mult mă încurajează performanțele lui din 2019”, a comentat rusoaica Sharapova.

Vezi și:

WTA S-Hertogenbosch // VIDEO Kiki Bertens a clacat inexplicabil în finala de pe iarba de acasă! Alison Riske, la al doilea titlu din carieră

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
comabi
comabi  •  17 Iunie 2019, 08:17

Unde mama lu' Stefan cel Mare a declarat ca vrea titlul la Wimbledon?!?!? Are asteptari mari, am inteles, dar asta nu se traduce prin titlu la Wimbledon.

520143398153430
Pavel Radu  •  17 Iunie 2019, 06:51

O sa mai câștige la Wimbledon cand o lua și Dinamo campionatul în România!

ciclistul
ciclistul  •  16 Iunie 2019, 22:50
Postat de reteleanu pe 16 Iunie 2019, 17:56

posibil sa iasa din primul tur.

Nu isi va mai reveni niciodata, toata e coapta. Si Azarenka are probleme, si aia e luptatoare.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează