SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Nadal debutează cu dreptul

Rafael Nadal, Nadal, Australian Open
Rafael Nadal, Nadal, Australian Open

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Rafael Nadal a început cu dreptul cursa pentru apărarea trofeului cucerit anul trecut la Australian Open, învingîndu-l în primul tur pe reprezentantul gazdelor, Peter Luczak, scor 7-6(0) 6-1 6-4.

Începutul de meci l-a găsit pe Nadal cu mintea departe de meci, acesta ratînd lovituri pe care în zilele sale bune le-ar fi trimis perfect fără probleme. "Întotdeauna ai mai multe emoţii în primul tur la un Mare Şlem, e greu să joci foarte bine", a explicat ibericul.

Susţinut vehement de fanii australieni, Luczak a anulat două mingi de break pentru iberic la scorul de 3-3 şi a reuşit break-ul în game-ul următor.

Acesta avea să fie semnalul de alarmă pentru Rafael Nadal care a dus meciul în tie-break, unde s-a impus la 0. "Am greşit mult în primul set, dar în tie-break m-au ajutat mult erorile lui", a spus Nadal.

Următoarele două seturi au urmat cursul firesc, ibericul cîştigîndu-le cu scorul de 6-1 şi 6-4. În turul doi va evolua contra slovacului Lukas Lacko.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează