SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Partida România-Ucraina se va desfăşura la Arenele BNR

hanescu
hanescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat că partida de Cupa Davis dintre România şi Ucraina, din turul doi al Zonei Euro-Africane, se va disputa la Arenele BNR din Bucureşti.


"Meciul împotriva Ucrainei va avea loc la Arenele BNR. Totul este foarte bine stabilit şi foarte bine organizat. Am ales acest loc pentru disputarea meciurilor din Cupa Davis deoarece este foarte apreciat de jucătorii noştri şi suntem încrezători că vor avea o evoluţie bună", a spus Ruxandra Dragomir, citat de mediafax.


Preşedintele FRT a adăugat că din echipa României vor face parte Victor Hănescu şi Victor Crivoi: "În ceea ce priveşte echipa, cu siguranţă vor juca Victor Hănescu şi Victor Crivoi, probabil că va fi şi Horia Tecău, pentru că este cel mai bun jucător de dublu al nostru. Oricum, echipa va fi stabilită de Andrei Pavel, în funcţie de forma de moment a jucătorilor. El are ultimul cuvînt în formarea echipei".

Ruxandra Dragomir consideră că echipa României este favorită în confruntarea cu Ucraina. "Cred că pornim cu prima şansă, chiar dacă va fi un meci dificil. Vom juca acasă, iar băieţilor le place foarte mult să joace la Arenele BNR. Este foarte important ca jucătorii noştri să fie sănătoşi, iar la ora meciului să fie în formă maximă. Noi vom face toate eforturile pentru a le oferi cele mai bune condiţii", a precizat Dragomir.

România va întîlni Ucraina în turul doi al Grupei I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis în perioada 7-9 mai. În cazul unei victorii, România va juca, în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  08 Aprilie 2010, 14:03

la ce echipa au ucrainienii cred ca or sa ne bata de ne suna apa in cap!

 •  07 Aprilie 2010, 19:28

sincer nu de conditii avem nevoie ci de altceva,sa nu mai zic ca la CNT e haos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează