SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Patrick Mouratoglou, despre noile acuzații aduse Simonei Halep: „S-au depășit limitele acceptabile”

Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago
Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 07:11 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 08:15

Patrick Mouratoglou a reacționat și el după noile acuze de dopaj aduse Simonei Halep

Antrenorul francez al Simonei Halep, unul dintre cele mai importante nume din tenis, a distribuit și el pe Twitter comunicatul Simonei Halep și a avut o reacție scurtă.

CTP, la miezul nopții: „Șansele ca Simona Halep să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero”
WTA
CTP, la miezul nopții: „Șansele ca Simona Halep să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero”

Patrick Mouratoglou, mesaj după noile acuzații aduse Simonei Halep

„Iată declarația Simonei Halep în urma hărțuirii la care este supusă. Este o victimă. Această situație a depășit limitele acceptabile”, a scris fostul antrenor al Serenei Williams.

Simona Halep acuză Agenția Internațională de Integritate a Tenisului: „Vor să mă găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată”

„Din 7 octombrie, de când am fost acuzată de ITIA de dopaj, am trăit cel mai mare coșmar din viața mea. Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, dintr-un motiv pe care nu-l pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nici măcar nu am luat în calcul VREODATĂ să apelez la vreo substanță interzisă.

Am încercat de două ori să fiu judecată de un tribunal independent, dar ITIA a găsit în mod constant motive pentru a amâna asta. Acum că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, (n.r. - cei de la ITIA) au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu. 

Trei experți de renume mondial care mi-au studiat testele de sânge au fost extrem de clari și au stabilit că sângele meu este total normal.  Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri și simt că vor să mă găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui tip de trișare, nu se aliniază cu valorile mele. 

Singurul lucru la care sper în acest moment este să am posibilitatea de a accesa în sfârșit judecători independenți și imparțiali într-un tribunal, care să-mi dea șansa să-mi dovedesc nevinovăția. 

Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să-mi pot susține în sfârșit cazul la termenul de la finalul lunii, după mai multe întârzieri provocate de ITIA. Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-au dat curajul să continui să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu am cum să vă mulțumesc îndeajuns pentru asta!”, a scris Simona pe Instagram.

Citește și: 

BBC, L'Equipe și Gazzetta dello Sport reacționează după noua acuzație la adresa Simonei Halep

Ce reprezintă „pașaportul biologic” al sportivilor » Halep, pusă în gardă: „Dezvăluie indirect efectele dopajului”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
Xyz2022
Xyz2022  •  20 Mai 2023, 09:09

Omul asta a distrus-o pe Simona.....

VardyParty
VardyParty  •  20 Mai 2023, 08:22

Vaaaaaaaaaaaai, “s-au depășit limitele”, ca asa zice ***. Vai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează