SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Portretul unei campioane: "Simona Halep este modestă, dar strălucitoare" » Românca a vorbit despre cel mai mare vis al ei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 21:12

Cea mai bună jucătoare de tenis a României din ultimii ani, Simona Halep, a primit un spaţiu uriaş pe site-ul oficial al Fed Cup, care a publicat un reportaj realizat la Galaţi, luna trecută, cu ocazia partidei România - Spania.
"Uneori, relaţia unei naţiuni cu cel mai bun sportiv sau cea mai bună sportivă se transformă în ceva dincolo de admiraţie. Puţini sînt cei care pot simţi iubirea neîngrădită a ţării lor. Luna trecută, în oraşul industrial Galaţi, puteai simţi acest fenomen.

La Patinoarul Dunărea, sus, în timpul întîlnirii României cu Spania din Fed Cup, simţeai asta văzînd zîmbetele reporterilor experimentaţi topiţi în faţa vedetei. Jos, puteai vedea mulţimea formată din fani de toate vîrstele, cu toţii strînşi în zona treptelor cu obiecte pe care doreau autografe. Aşteptînd-o pe Simona lor. Da, pe iubita lor Simona", notează autorul articolului, Ian Chadband.

Simona Halep este lăudată şi de căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Alina Tecşor.

"Simona este importantă pentru România, pentru că ea crede în România, adoră faptul că este româncă şi să joace pentru ţara ei. Oamenii o iubesc pentru că este o campioană, nu doar pe teren, ci în mai multe privinţe. Atitudinea ei, felul în care se comportă. Este modestă, dar strălucită. Ştie cum să trateze oamenii şi cred că românii văd în ea pe cineva care este ca ei, dar în acelaşi timp este o persoană extraordinară, specială", a spus Alina Tecşor pentru sursa citată.

"Este o plăcere, nu o presiune. Pentru mine este important să joc în faţa românilor. Au venit să mă susţină din toată ţara şi pentru mine este un lucru minunat. Mă simt minunat cînd îi văd pe copii fericiţi să îmi urmărească meciurile", a adăugat şi Halep pentru fedcup.com.

Site-ul oficial al Fed Cup a amintit şi de cea mai mare dorinţă a Simonei, aceea de a triumfa într-un turneu de Grand Slam.

"Îmi doresc în fiecare zi mai mult, astfel că mă pregătesc din greu pentru acest lucru. Abia aştept să ajung în multe alte finale de Grand Slam, dar nu este uşor cînd ajungi în Top 3 şi toată lumea vrea să te învingă. Aş spune că sînt o perfecţionistă, dar ştiu că perfecţiunea nu există. Dar este bine pentru mine, deoarece am mereu ceva de atins. Diverse obiective. Pot să lucrez la jocul meu, dar şi la aspectul mental", a mai spus Simona Halep.

"Cu siguranţă Halep are tărie de caracter. Ca înălţime este depăşită de celelalte jucătoare din Top 10, dar are un joc de viteză, varietate şi curaj, evoluând cu o tăcere adorabilă. «Este visul meu să câştig un Grand Slam şi voi lupta pentru asta. Este important pentru mine să îi fac mândri pe oamenii din ţara mea». Această campioană încântătoare pare să nu realizeze că deja a reuşit.", a conchis fedcup.com.

Citește și:

Străinii, impresionați de ce au trăit la meciul Generației de Aur: „E prima dată când sunt fericit că pierd”
Nationala
Străinii, impresionați de ce au trăit la meciul Generației de Aur: „E prima dată când sunt fericit că pierd”
Dana, soția lui Iosif Rotariu, a murit » Doliu în familia fostului mare internațional român
Media
Dana, soția lui Iosif Rotariu, a murit » Doliu în familia fostului mare internațional român
Audiență incredibilă la meciul Generației de Aur » Vârf de 2,2 milioane de telespectatori
Media
Audiență incredibilă la meciul Generației de Aur » Vârf de 2,2 milioane de telespectatori

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (4)
ataraxia
ataraxia  •  14 Martie 2015, 00:11
Postat de anne1970_ar pe 13 Martie 2015, 22:32

Cel mai mare vis al ei? Sa rada lumea de ea la Indian Wells, cum o bate anonima Gavrilova.

boule...ce viata trista ai...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  13 Martie 2015, 22:32

Cel mai mare vis al ei? Sa rada lumea de ea la Indian Wells, cum o bate anonima Gavrilova.

zanna.bianca
zanna.bianca  •  13 Martie 2015, 22:16

Forza Simona!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează