SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Şarapova, out de la Roland Garros! » Decizia de ultimă oră a organizatorilor

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 20:19

Întrebarea care se afla pe buzele tuturor pasionaţilor de tenis şi-a găsit în sfârşit răspunsul: Maria Şarapova nu va fi prezentă la ediţia din acest an de la Roland Garros. 

Organizatorii şi-au justificat decizia motivând că principiile morale sunt mai importante decât faima unei jucătoare precum Şarapova. 

"Nimeni nu spune că Maria nu a obținut pe drept titlurile aici, dar de data asta nu îi putem acorda wildcard", a declarat Bernard Giudicceli, un oficial al turneului parizian, conform treizecizero.ro

Având în vedere că actualul clasament nu îi permitea să joace nici măcar în calificări, Şarapova le solicitase organizatorilor de la Roland Garros un wildcard.

Tot pe baza unei invitaţii, Şarapova a fost primită pe tablourile principale ale turneelor de la Stuttgart, Madrid şi Roma, lucru care nu se va mai repeta însă şi la French Open

Maria Şarapova a câştigat de două ori turneul de la Roland Garros, în 2012 şi în 2014, în finala câştigată chiar în faţa Simonei Halep.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1916735698541944
Jack Rbbt  •  18 Mai 2017, 09:39

@thomassystem: Bai nene, revin-o la realitate! Deja are 30 de ani, despre care viitor vorbesti? Daca facea patinaj artistic, putea sa performeze in reviste pe gheata, dar asa, poate la cooperativa de batut covoare!

939340109419699
Chira Mihai Alexandru  •  17 Mai 2017, 14:47

Înțeleaptă decizie !!! Nu mi se pare ok să joace pe tabloul principal în timp ce Sorana Cârstea de exemplu să joace calificări !

timm
timm  •  16 Mai 2017, 23:37
Postat de papuravoda pe 16 Mai 2017, 23:35

Nu-i usor sa revii dupa o pauza fortata destul de lunga. In plus si psihic cred ca ii este greu cu atatea "sicane", ultima fiind cea cu refuzarea unui wild-card la Roland Garros. Daca va reusi sa treaca peste astea si peste ce va urma in viitorul apropiat si sa ttermine anul in top 100, jos palaria pentru caracterul ei. Si daca se va intampla asta cu siguranta va reveni inspre varful ierarhiei tenisului feminin.

E greu fara meldonium. Acum se vede. No drugs, no party, no Paris.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează