SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Lanțul problemelor: Simona Halep a avut un 2021 marcat de accidentări » Rămâne de văzut dacă se reface până la US Open

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images +17   FOTO
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2021 07:44 / Actualizat vineri, 20 august 2021 09:07

Simona Halep (29 de ani, 14 WTA) a abandonat în turneul de la Cincinnati, după ce a fost diagnosticată cu o ruptură la aductor. 

Necazurile parcă nu se mai termină anul acesta pentru româncă. Abia obținuse prima victorie de la revenirea în urma pauzei de trei luni și acum trebuie să stea din nou departe de terenuri pentru o vreme. Preferabil cât mai scurtă, pentru a putea lua startul în ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open. 

Problema a apărut chiar în timpul partidei cu Magda Linette din turul întâi al turneului WTA1000 de la Cincinnati, pe care a câștigat-o cu 6-4, 3-6, 6-1. Părea că este o întindere la coapsă, în partea superioară, pe interior. În realitate, este vorba despre ceva mai serios.

foto: Imago
+13 FOTO
  • Sursă foto: Imago Images

„Din păcate, o rezonanță magnetică efectuată de dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul drept, de aceea ar fi prea riscant să joc în această seară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită pentru US Open. Fanilor din Cincy le transmit că a fost minunat să îi văd din nou", a scris Simona pe Twitter miercuri, cu câteva ore înaintea duelului cu americanca Jessica Pegula din turul secund.

Simona Halep și lanțul accidentărilor

Încă o dată, sezonul 2021 al lui Halep este fragmentat de o accidentare. A simțit dureri la umăr la Australian Open, în meciul contra lui Caroline Garcia, problemă care s-a agravat și a obligat-o să se retragă din turneul de la Miami, în martie. 

Revenită pe terenuri la Madrid, în mai, a cedat în turul al treilea, iar peste o săptămână, la Roma, în partida cu Angelique Kerber din runda secundă, suferea acea teribilă ruptură musculară la gamba stângă. 

Accidentarea care i-a impus cea mai lungă pauză în carieră de până acum, din cauza căreia a ratat în premieră două turnee de Mare Șlem, Roland Garros și Wimbledon. Rămâne de văzut dacă Simona se va putea reface până la US Open, concurs programat între 30 august și 12 septembrie

Citește și alte știri din tenis:

Naomi Osaka, schimbare radicală de atitudine după evenimentele din Afganistan: „Eu doar lovesc o minge de tenis”

Gabriela Ruse s-a fotografiat la Cincinnati cu marea speranță a tenisului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  20 August 2021, 17:32
Postat de Rosca Florin pe 20 August 2021, 11:11

SA NU VA SUPARATI PE MINE , DAR AM SA VA SPUN UN ADEVAR ...... NU A VRUT SA JOACE PENTRU ROMANIA , IN CUPA ACEEA SI OAMENII AU BLESTEMAT-O ....SI DE ATUNCI NUMAI ACCIDENTARI ARE ....SE DADEA MARE ROMANCA DAR PENTRU ROMANIA NU A JUCAT ....DUMNEZEU ESTE SUS , VEDE SI BATE ...NU CU PARU ....CU ACCIDENTARI ....

De prost ce esti habar cum se numeste ...cupa aia,asta o data, iar a doua oara esti si mai prost deoarece nu stii de cate ori a jucat Simona pentru Romania in ....cupa aia !

marius_r
marius_r  •  20 August 2021, 11:36
Postat de Adi Munteanu pe 20 August 2021, 11:05

Când a fost sănătoasă și a avut șansa medaliei de aur la Rio i-a fost frica de țânțari și nu a vrut sa meargă. Acum a vrut dar nu a mai putut ca s-a accidentat.

In Romania sunt machedoni, afara sunt romani … mai sunt unii care sustin asta. Din pacate e focusata doar pe bani, la cati bani a facut mai poate da si ceva tarii inapoi, chiar daca nu a primit nimic

486304511540806
Rosca Florin  •  20 August 2021, 11:11

SA NU VA SUPARATI PE MINE , DAR AM SA VA SPUN UN ADEVAR ...... NU A VRUT SA JOACE PENTRU ROMANIA , IN CUPA ACEEA SI OAMENII AU BLESTEMAT-O ....SI DE ATUNCI NUMAI ACCIDENTARI ARE ....SE DADEA MARE ROMANCA DAR PENTRU ROMANIA NU A JUCAT ....DUMNEZEU ESTE SUS , VEDE SI BATE ...NU CU PARU ....CU ACCIDENTARI ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează