SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIENȚE

VIDEO Finala Halep - Haddad Maia, record all-time de audiență în Brazilia

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 20:03 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 20:03

Finala câștigată de Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) la Toronto în fața lui Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 24 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3, a devenit cel mai urmărit meci de tenis din istoria Braziliei. 

Finala turneului de la Toronto a avut loc duminică. Pentru urmăritorii brazilieni a fost un interval orar ideal, între 14:38 și 16:55.

Miki fără secrete » Mihaela Buzărnescu a fost invitată la podcastul „Profu' de sport”: dezvăluiri spectaculoase din carieră, marile regrete și ce planuri de viitor are
PROFU' DE SPORT
Miki fără secrete » Mihaela Buzărnescu a fost invitată la podcastul „Profu' de sport”: dezvăluiri spectaculoase din carieră, marile regrete și ce planuri de viitor are

Finala Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, record de audiență în Brazilia

Înfruntarea dintre Halep și Haddad Maia a bătut recordul de audiență al postului ESPN Brazilia pentru un meci de tenis. Până acum era deținut de sfertul de finală de la Roland Garros 2022, câștigat de Rafael Nadal în fața lui Novak Djokovic, scor 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4).

Duminică, ESPN a avut o audiență cu 92% mai mare decât principalul post rival din nișa sportivă, Sport TV.

Simona Halep, epuizată: „Nu speram să mai ridic acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc!”

„Sunt epuizată, a fost o bătălie teribilă astăzi. Beatriz, ai făcut o treabă bună toată săptămână. De fapt, tot anul a fost excelent pentru tine! Îți țin pumnii la US Open, sunt sigur că te vei descurca bine. Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată.

Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică. Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu.

Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

VIDEO Finala de la Toronto dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, declarații după victoria complicată de la Cincinnati: „Am avut în față o luptătoare grozavă!”

VIDEO Emma Răducanu - Serena Williams, meci fără istoric la Cincinnati » Reacție după prima și, probabil, singura confruntare: „Sunt recunoscătoare, este o legendă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează