SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENAMENT

Imagini din Dubai: Simona Halep trage tare înainte de audierile de la TAS

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 13:27 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 14:11

În așteptarea audierilor la TAS, care vor avea loc peste o lună, Simona Halep (32 de ani) a început antrenamentele.

Aflată în Dubai, acolo unde s-a mutat de câteva luni, Simona Halep trage tare la antrenamente, cu speranța că Tribunalul Sportiv de la Lausanne va reduce suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

„Asta se va întâmpla cu Simona Halep în 2024” » Specialistul Sports Illustrated face o predicție suprinzătoare
PREDICȚIE
„Asta se va întâmpla cu Simona Halep în 2024” » Specialistul Sports Illustrated face o predicție suprinzătoare

VIDEO Simona Halep, primul antrenament din 2024

Jucătoarea din Constanța a postat pe Instagram imagini de la antrenamentul de azi, despre care a spus că e primul din 2024. Deși nu a mai jucat de un an și jumătate, Halep se menține într-o formă excelentă, la fel ca atunci când juca.

Când începe procesul Simonei Halep la TAS

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată vreme de 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului antidoping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic. Ea a decis să conteste decizia la TAS, în finalul lunii octombrie. 

Recent, TAS a anunțat oficial că începe procesul Simonei Halep. Sportiva va fi audiată în perioada 7-9 februarie.

Scurtă cronologie a cazului Simonei Halep

  • 7 octombrie 2022 » românca a primit scrisoarea de informare, iar pe 26 octombrie a fost intervievată de ITIA după un test pozitiv la roxadustat care data din 29 august 2022
  • 19 mai 2023 » Simona Halep este acuzată de încă o încălcare a regulilor antidoping, de data aceasta fiind vorba de iregularități în pașaportul biologic
  • 28 și 29 iunie 2023 » au avut loc audierile la Sport Resolutions după mai multe amânări cerute de ITIA
  • 11 septembrie 2023 » decizia Sport Resolutions a fost pronunțată, românca fiind suspendată patru ani
  • 7-9 februarie 2024  » urmează audierea la TAS

Citește aici investigația GSP din Canada, despre firma care a produs suplimentul luat de Simona Halep

  1. „Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” » Direct din Toronto, prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”
  2.  „Accesul interzis”: cum s-au baricadat în sediu frații greci acuzați de Simona Halep că i-au ruinat cariera + două adrese „oficiale” declarate la Ontario Business Register sunt pustii
  3. Cine a produs suplimentul contaminat pe care Mouratoglou i l-a oferit lui Halep: firma e într-un mic depozit, iar fabrica nu există!
  4.  „De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”
  5. Scandalul Halep se poate extinde în tenisul mondial » Dezvăluire în ziarul canadian The Globe and Mail, care a preluat investigația GSP: „Simona nu a fost singura sportivă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”

Citește și: 

Rafael Nadal, 17 turnee de Grand Slam ratate în carieră » Un total de 42 de luni de absență, echivalentul a 3 ani și jumătate!

Ana Bogdan, victorie solidă la Adelaide, după ce a intrat pe tablou ca lucky loser!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Freyya
Freyya  •  09 Ianuarie 2024, 00:41

pe cine pacaleste cu "pregatirea"? ceva sponsori ca sa mai puna mana pe un ban nemeritat? sau liota de saraci cu duhul care-i crede smiorcaielile de nevinovata?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează