SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

VIDEO Nici la demonstrative nu vezi așa ceva! Halep și Jabeur, schimbul începutului de an în tenisul feminin

Simona Halep, pregătită pentru sfertul de finală cu Ons Jabeur / FOTO: Imago-Images
Simona Halep, pregătită pentru sfertul de finală cu Ons Jabeur / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 18:54 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 12:20

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur (27 de ani, 10 WTA), scor 6-4, 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai! Primul set a oferit momente de tenis sclipitor.

  • Halep o va întâlni în semifinale pe Jelena Ostapenko (24 de ani, 21 WTA), vineri după ora 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 2

Primul set al înfruntării dintre Halep și Jabeur a avut un nivel extraordinar. Defensiva Simonei a rezistat eroic în fața ofensivei variate a sportivei din Tunisia. 

Cine e adversara Simonei Halep la WTA Madrid » A spart tiparele în tenis: „E dificil să vii din țara mea. Am avut dificultăți, dar sunt mândră de ce am devenit”
WTA Dubai
Cine e adversara Simonei Halep la WTA Madrid » A spart tiparele în tenis: „E dificil să vii din țara mea. Am avut dificultăți, dar sunt mândră de ce am devenit”

VIDEO Halep și Jabeur, schimbul turneului de la Dubai

La scorul de 5-2 pentru Halep, pe serviciul lui Jabeur, cele două au oferit un raliu cum nu vezi nici în partidele demonostrative. Simona a fost prima care a atacat, cu un forehand în lung de linie. 

Au urmat două lovituri scurte, un lob al tunisiencei și o lovitură magistrală izbutită de sportiva din Constanța. Dubla campioană de Grand Slam și-a adjudecat punctul cu un passing din alergare.

Cum au ajuns Halep și Jabeur în „sferturi” la Dubai

Simona Halep a ajuns în „sferturi” fără să cedeze vreun set. În primul tur a trecut de americanca Alison Riske (31 ani, 55 WTA), scor 6-2, 6-4, iar miercuri a învins-o fără emoții de Gabriela Ruse (24 de ani, 59 WTA), scor 6-3, 6-2.

Ons Jabeur, singurul cap de serie rămas pe tabloul de la Dubai, a petrecut ceva mai mult timp pe teren. A avut nevoie de două ore și 10 minute în primul tur, împotriva rusoaicei Vera Zvonareva (103 WTA), scor 6-2, 2-6, 7-5. Ieri a învins-o pe Jessica Pegula (14 WTA), scor 6-3, 6-1.

37.500$și 185 de puncte va primi învingătoarea duelului Halep - Jabeur. Cine pierde se mulțumește cu 17.500$ și 100 de puncte

Ce s-a întâmplat în meciurile directe dintre Simona Halep și Ons Jabeur

  • În primul tur de la Beijing, în 2018, Halep a abandonat la finalul primului set, cedat 1-6 
  • În optimile de finală de la Dubai, în 2020, Simona s-a impus dramatic la capătul a două ore de joc. A fost 1-6, 6-2, 7-6(7).

VIDEO Cum s-a calificat Simona Halep în sferturile de la Dubai: rezumatul meciului cu Gabriela Ruse

Citește și alte știri din tenis:

Aspectul care a încurcat-o pe Halep înaintea meciului cu Ruse: „Plictisitor!” + Ce spune despre duelul din „sferturi”

FOTO ATP l-a sancționat pe Opelka pentru un gest din timpul festivității de premiere de la Dallas » Ce s-a întâmplat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1701791776714401
Antoneta Borcan  •  17 Februarie 2022, 19:24

BRAVO,SIMONA!AI ARATAT CA INCA ESTI LA NIVEL INALT!IAR CEI CE NU CRED IN VALOAREA TA,LE-AI INCHIS INCA O DATA GURA!TU MERGI INAINTE, CU CAPUL SUS,FACINDU-NE MINDRI CA ESTI ROMANCA DE-A NOASTRA!MII DE FELICITARI,HAI CU TITLUL!

steaua.libera
steaua.libera  •  17 Februarie 2022, 19:16

Bate Simo la astea cam cum batea Serena la ea :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează