SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Simona Halep, o nouă reacție după suspendarea primită: „E o decizie fără sens. Voi lupta până la capăt”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 10:38 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 14:12

Simona Halep (31 de ani) a reacționat și în această dimineață după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

  • ITIA a făcut anunțul marți după-amiază. Decizia nu este definitivă. Dubla campioană de Grand Slam poate face apel la TAS în termen de 21 de zile. 
  • Suspendarea Simonei va expira pe data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va avea 35 de ani.

În fața casei sale, la Constanța, Simona s-a declarat dezamăgită de decizie și a declarat încă o dată că va continua să își căuta dreptatea.

L'Équipe a publicat interviul care contestă suspendarea Simonei Halep! Profesorul care a analizat probele româncei: „Este scandalos din partea WADA! Condamnăm o nevinovată!”
simona halep, 4 ani de suspendare
L'Équipe a publicat interviul care contestă suspendarea Simonei Halep! Profesorul care a analizat probele româncei: „Este scandalos din partea WADA! Condamnăm o nevinovată!”

Simona Halep: „E o decizie fără sens. Voi lupta până la capăt”

„E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri. 

Toate analizele mele au fost negative. Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă. 

Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată”, a spus Simona Halep la Digi24.

Nu îmi vine să cred ce decizie a luat astăzi ITIA în cazul Simonei. Sunt extrem de șocat, și am fost pe durata întregului an, de metodele și de comportamentul unei organizații care ar trebui să trateze jucătorii în mod egal și să lupte pentru stabilirea adevărului. 

Iată ce vreau să spun: 

1. Știu cât de integră este Simona și nu am niciun dubiu. Nu a luat niciodată vreo substanță interzisă.

2. Am stat alături de ea pe durata celor două zile de audieri și NU ÎMI VINE SĂ CRED că Tribunalul a ajuns la această decizie în urma dovezilor și a argumentelor prezentate 

3. ITIA a fost nedreaptă pe durata procesului, iar acest lucru este total inacceptabil. 

4. Sper ca Simona să aibă succes la TAS. E singurul Tribunal care nu este controlat de ITIA. Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei și nu cred că au tratat-o într-un mod acceptabil. Sper ca WTA, ATP și PTPA vor face tot ce pot pentru a schimba un sistem care distruge carierele jucătorilor nevinovați.

- Patrick Mouratoglou

VIDEO În direct la GSP Live, Ilie Năstase a comentat suspendarea Simonei Halep

Citește și: 

Tolontan explică ce ar trebui să facă Simona ca să-și poată înjumătăți pedeapsa. Ce înseamnă „ajutor substanțial”. Va vorbi ea?

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep: „Aici avea să se ajungă oricum”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (7)
Ceferinho
Ceferinho  •  13 Septembrie 2023, 14:56

Cine mai stie ce s-a intamplat...poate a fost pedepsita pentru ca a luat wimbledonul care trebuie sa ajunga la americanca, cine stie ce jocuri de culise au fost. Mai bine ne abtinem de la o parere in cazul de fata, chiar daca e tentant sa mergem pe mana oficialilor. Daca va putea sa dovedeasca vreodata contrariul va fi super pentru ea, daca nu, asta e, are bani, investitii, imobiliare, e aranjata pe zece vieti de acum inainte.

marius1979
marius1979  •  13 Septembrie 2023, 14:28

*** Halep mai bine ar dispare din fata reflectoarelor. A castigat destul din tenis si din minciuna sportului curat. Ce aparare proasta?? Haha. Nam stiut ca continue roxadustat. Asa se poate apara orice trisor si apoi ii bazma curata. Macar sa dispara in *** preferabil

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbi79
bimbi79  •  13 Septembrie 2023, 14:21

Ce ai vrea sa demonstrezi ? Cu sau fara stiinta, ai luat substante interzise. Cu sau fara voie ai trisat. Ai facut o avere din tenis. Multumeste-te si pune, frumos, punct, unei cariere.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close