SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WASHINGTON

Ce așteptări are Simona Halep înainte de turneul de la Washington: „Dau totul în fiecare zi"

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 07:37 / Actualizat luni, 01 august 2022 07:42

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) joacă săptămâna aceasta la Washington, fiind favorită 3 și având așteptări legate de joc, nu de rezultate.

De când am ajuns aici mi-a plăcut atmosfera pe care am găsit-o. Oamenii sunt peste tot și cumva interacționezi cu ei, am făcut multe poze cu copiii și cred că acest vibe aduce mereu amintiri frumoase", a spus românca în conferința de presă dinaintea concursului de categorie WTA 250.

Duminică s-a antrenat cu australianca Daria Saville, fiind asaltată apoi de spectatori pentru autografe și selfie-uri, în timp ce sâmbătă a bătut mingea cu Emma Răducanu.

Ana Bogdan, înfrângere în prima finală a carierei » Românca a cedat în două seturi în fața Carolinei Garcia, la Varșovia
WTA VARȘOVIA
Ana Bogdan, înfrângere în prima finală a carierei » Românca a cedat în două seturi în fața Carolinei Garcia, la Varșovia

Ce spune Simona Halep înainte de debutul la WTA Washington

Favorită 3 a turneului, ea se va duela în turul 1 cu Cristina Bucșa (24 de ani, 120 WTA), reprezentantă a Spaniei.

În cazul unei victorii, în runda secundă se va înfrunta cu învingătoarea dintre Madison Brengle (SUA) și Anna Kalinskaia (Rus). 

Întrebată despre influența lui Patrick Mouratoglou, cel care îi este antrenor din aprilie, Simona a repetat că „toată experiența lui și sfaturile sunt grozave. Mi-a redat dragostea pentru tenis, dragostea de a munci din greu. Acum dau totul în fiecare zi". 

Legat de obiectivele fixate, a precizat că „nu avem așteptări legate de rezultate, ci doar de joc, de a progresa". 

Ea a mai jucat doar o dată la Washington, în 2017, când a atins „sferturile".

VIDEO Rezumatul meciului Ons Jabeur - Simona Halep

Citește și: 

Suferința unei multiple campioane de Grand Slam din cauza războiului: „Mi-e teamă că nu-i voi mai vedea niciodată”

Decizia luată de Emma Răducanu îi neliniștește pe parlamentarii britanici: „Va fi folosită în propaganda rusă. E o rușine dacă va continua așa”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
Rebeka2007
Rebeka2007  •  01 August 2022, 12:24

Mai sint oameni care de-abia asteapta meciurile SIMONEI,eu sint una dintre ei,intotdeuna mi-a placut de aceasta mare campioana,desi uni n-au alta treaba,decit s-o critice!N-am sa inteleg niciodata ce mare satisfactie au cei care se bucura cind e invinsa!Suporterii adevarati sint alaturi de ea,pentru ca aceasta romanca a dat totul pentru tara ei,este si va fi mindria noastra,a tuturor!Cu mici exceptii,ca padure fara uscaturi,la noi,la romani,nu exista!HAI SIMONA!

267890
267890  •  01 August 2022, 08:17

E foarte smechera dna Halep. Nu s-a dus la San Jose unde putea sa intâlnească inca din primul tur o jucătoare de mare clasă. Ce sperante are ea de la turneul de la Washington nici n-am citit pentru ca nu ma intereseaza. Halep chiar crede ca noi chiar ducem grija sperantelor ei? Eu am o singura speranta, sa iasa din primul tur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează