SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA după ce n-a reușit să apere punctele reușite anul trecut la Miami

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 18:32 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 18:36

Sorana Cîrstea (33 de ani) a coborât în clasamentul WTA după ce n-a putut să apere punctele obținute după semifinala reușită anul trecut la Miami Open.

Cîrstea a fost învinsă în „optimile” turneului de la Miami de Danielle Collins (30 de ani, #22 WTA), scor 4-6, 2-6.

Miza uriașă de la Dinamo - Petrolul » Orgolii și bani mulți în joc: ce prime au fost promise
DINAMO - PETROLUL
Miza uriașă de la Dinamo - Petrolul » Orgolii și bani mulți în joc: ce prime au fost promise

Sorana Cîrstea a coborât 5 locuri în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a coborât 5 locuri în clasamentul WTA, de pe locul 24 pe locul 29. Sorana n-a reușit să-și apere punctele reușite anul trecut la Miami, când sportiva din Târgoviște a reușit să ajungă până în semifinalele turneului de 1.000 de puncte.

Sorana a plecat de la Miami cu un cec în valoare de 101.000 dolari și 120 de puncte WTA. Sorana are în acest moment 1748 puncte.

Sorana Cîrstea, despre Simona Halep: „N-a jucat rău la Miami”

Sorana Cîrstea a vorbit despre revenirea Simonei Halep în circuitul WTA: „Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă”, a declarat Sorana, pentru digisport.ro.

Sorana a analizat meciul pe care l-a făcut în fața lui Collins și a explicat faptul că trebuia să-și asume mai multe riscuri. Ea va merge la București în continuare și se va întâlni cu Albert Costa, noul antrenor.

„A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar nu am făcut suficient. A fost un turneu bun. Astăzi a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal.

După primul set am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi... Trebuia să-mi asum mai multe riscuri. Voi merge câteva zile acasă, la București, abia aștept să-mi văd familia. Apoi, după o săptămână, mă voi întâlni cu noul meu antrenor Albert Costa la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid”, a spus Sorana, pentru sursa citată.

Citește și:

Neymar pleacă de la Al Hilal » A anunțat următoarea echipă din carieră! Semnează în 2025
BRAZILIA
Neymar pleacă de la Al Hilal » A anunțat următoarea echipă din carieră! Semnează în 2025
Gigi Becali i-a stabilit soarta lui Eduard Radaslavescu
FCSB
Gigi Becali i-a stabilit soarta lui Eduard Radaslavescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  02 Aprilie 2024, 09:20

Pai erau cativa specialisti pe aici care ziceau ca mai sta in top 50 pana se joaca cele 2 turnee Premier, ca nu-si va apara nimic. A cazut 5 locuri, inca e cu clasament de a fi cap de serie la turneele de mare slam. Nu e deloc asa rau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează