SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Fotografia de mii de like-uri postată de Sorana Cîrstea, după eliminarea de la Miami: „E timpul”

Sorana Cîrstea, după parcursul remarcabil de la Miami / Sursă foto: Facebook +39   FOTO
Sorana Cîrstea, după parcursul remarcabil de la Miami / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 17:56 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 18:25

Sorana Cîrstea și-a văzut oprit în penultimul act parcursul impresionant de la Miami, fiind învinsă de cehoaica Petra Kvitova, scor 5-7, 4-6, după o bătălie pe cinste, de peste o oră și jumătate. Sorana pare mai mult decât încântată pentru parcursul ei din „Sunshine Double” - sfert la Indian Wells și semifinală în Florida.

A doua zi după eșecul suferit cu Kvitova, jucătoarea din România a publicat un scurt mesaj pe rețele de socializare, alături de o fotografie în care nu-și ascundea satisfacția pentru modul în care au decurs ultimele săptămâni:

„Părăsesc turneul cu zâmbetul pe față. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Acum este timpul să îmi reîncarc bateriile și să mă pregătesc pentru sezonul pe zgură”, a scris Sorana la descrierea imaginii. În nici o oră de la publicarea fotografiei, Sorana adunase deja peste 3.500 de aprecieri pe Instagram. 

Sorana Cîrstea, după ce a părăsit turneul de la Miami în semifinale / Sursă foto: Facebook
Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Cîrstea are toate motivele să zâmbească larg: începând de luni, odată cu actualizarea clasamentului WTA, sportiva „tricoloră” va face un salt de 33 de poziții, până pe locul 41 WTA.

Ce-și reproșează Sorana Cîrstea după eșecul cu Petra Kvitova » 3 game-uri cheie pe care le-ar fi abordat diferit
WTA MIAMI
Ce-și reproșează Sorana Cîrstea după eșecul cu Petra Kvitova » 3 game-uri cheie pe care le-ar fi abordat diferit

Ce urmează pentru Sorana Cîrstea?

Sorana era înscrisă și la turneul de la Charleston, care debutează luni, dar s-a retras de la competiția din Carolina de Sud înainte de semifinala cu Kvitova de la Miami. Jucătoarea din România a acuzat oboseala după ce a atins penultimul act la Miami și sferturile de finală la Indian Wells.

„Da, m-am retras de la Charleston. În momentul de față este un haos general în calendarul WTA. Eram înscrisă la turneul de la Istanbul, care s-a anulat acum foarte puțin timp (n.r. - din cauza cutremurului din Turcia).

Și atunci, pentru că nu știam ce rezultate voi avea aici (n.r. - la Miami), m-am înscris la acel turneu de la Charleston, dar acum nu mai avea niciun sens să merg. Sunt destul de obosită, am nevoie să mă odihnesc, să mă recuperez, să merg acasă, și apoi să mă pregătesc pentru zgură. Iar următorul meu turneu va fi Madrid, pentru că nu mai este nimic până atunci”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Digi Sport.

VIDEO Parcursul Soranei Cîrstea de la Miami l-a impresionat pe CTP: „Ce s-a întâmplat acum este de domeniul miracolului”

Citește și alte știri despre Sorana Cîrstea: 

Momentul în care s-a rupt totul pentru Sorana Cîrstea cu Kvitova: „A revenit la tenisul neinspirat și deficitar”

Ce urmează pentru Sorana Cîrstea: „E un haos general în WTA” » Următorul turneu la care participă

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
duculetm
duculetm  •  02 Aprilie 2023, 18:33

De-a doua zi a inceput sa faca ce stie cel mai bine...

gicab
gicab  •  02 Aprilie 2023, 00:35
Postat de corectorul pe 01 Aprilie 2023, 21:18

Bucuria fara margini traita pe marginea ajungerii Soranei in semifinala unui turneu de tenis ne arata cat de mici suntem, in prezent, in tenis, respectiv cat de sus, pana la cer, ne a dus Simona Halep, ani la rand nr 1 in tenisul mondial.

Pe cine interesa ma ce face Simona?

corectorul
corectorul  •  01 Aprilie 2023, 21:18

Bucuria fara margini traita pe marginea ajungerii Soranei in semifinala unui turneu de tenis ne arata cat de mici suntem, in prezent, in tenis, respectiv cat de sus, pana la cer, ne a dus Simona Halep, ani la rand nr 1 in tenisul mondial.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close