SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Stop în semifinale » Tecău şi Lindstedt s-au oprit în penultimul act de la Roma

Tecău şi Lindstedt au fost eliminaţi de Kubot şi Tipisarevici
Tecău şi Lindstedt au fost eliminaţi de Kubot şi Tipisarevici

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 21:42

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au încheiat parcursul la turneul Masters de la Roma, după ce au fost învinşi de perechea Lukasz Kubot/Janko Tipsarevici.

Dublul româno-suedez a jucat ieri pe unul dintre cele mai interesante arene de tenis. Terenul Pietrangeli are de jur-împrejur pomi, dar şi statui imense. Însă n-a fost cu mult noroc. Horia şi Robert au fost învinşi în două seturi de perechea polonezo-sîrbă Lukasz Kubot/Janko Tipsarevici cu 6-2, 6-3. Şi astfel nu au reuşit să lege două finale de Masters 1000.

Cei doi au jucat săptămîna trecută în ultimul act al turneului de la Madrid, unde au fost învinşi de polonezii Fyrstenberg şi Matkowski, de care au reuşit să treacă la Roma în sferturi de finală. N-au mai izbutit să ajungă în ultimul act, pierzînd în faţa unei perechi care joacă abia pentru a doua oară împreună în acest sezon.

Pentru parcursul pînă în semifinale Horia şi Robert vor primi 360 de puncte ATP şi 35.000 de euro. Tecău şi Lindstedt vor lua o pauză săptămîna viitoare, urmînd să se reîntîlnească la Roland Garros, turneu care debutează pe 27 mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează