SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Tenis deasupra apei » Tecău şi Lindstedt au oprit traficul pe podul Ada din Belgrad

Goran Djokovici, Robert Lindstedt, Horia Tecău, Dusan Lajovici şi Pablo Andújar (de la stînga la dreapta) au pozat în dreptul minifileului // Foto: ATP +3   FOTO
Goran Djokovici, Robert Lindstedt, Horia Tecău, Dusan Lajovici şi Pablo Andújar (de la stînga la dreapta) au pozat în dreptul minifileului // Foto: ATP

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 20:39

Favoriţii principali ai tabloului de dublu au participat la o acţiune a organizatorilor turneului din capitala Serbiei, împreună cu capul de serie numărul unu de la simplu, Pablo Andújar.

Ajunşi duminică la prînz la Belgrad, după ce cu o zi înainte cîştigaseră titlul la Bucureşti, Horia şi Robert au jucat marţi o partidă de mini tenis pe podul Ada din Belgrad. Au fost însoţiţi de spaniolul Pablo Andújar, favoritul numărul unu al tabloul de simplu, de jucătorul sîrb Dusan Lajovici şi de directorul turneului, Goran Djokovici.

"A fost grozav, au închis podul pentru noi şi, cît timp am jucat, maşinile au aşteptat", a comentat Lindstedt, rîzînd. "O experienţă foarte drăguţă. Ne-am distrat. Nu mai jucasem pînă acum pe un pod. E foarte înalt şi spectaculos", a adăugat Andújar, de două ori finalist la Bucureşti, în 2010 şi 2011.

Podul Ada, care traversează rîul Sava în dreptul insulei Ada Ciganlja, pe care se şi sprijină, este o realizare de excepţie din punctul de vedere al construcţiei. Are 996 metri şi este cel mai lung pod cu un singur pilon şi susţinut de cabluri din lume. A fost început în 2008 şi finalizat în 2011, fiind deschis traficului anul acesta, pe 1 ianuarie, la ora 00:00.

Tecău şi Lindstedt i-au întîlnit aseară, în ultimul meci al zilei, pe Marco Djokovici (Ser), unul dintre fraţii mai mici ai liderului mondial, şi Goran Tosici (Mun), beneficiari ai unui wild card.

140 de milioane de euro a costat construcţia podului Ada, realizată de firma Porr AG-SCT d.d.-DSD GmbH

200 de metri este înălţimea podului, iar lăţimea ajunge la 45,04 metri

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cordos_eu
cordos_eu  •  03 Mai 2012, 23:30

vai de tine Horia si de partnerul tau! n-ati putut sa-i bateti pe aia care au jucat si simplu, penibil. pentru ce v-au mai invitat pe pod daca voi nu sunteti in stare decat sa treceti un tur contra nimeni?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează