FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT 2-3 (2-4 LA GENERAL)

Pustai își critică jucătorii după eliminarea din Cupă: "Deja e previzibil"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 22:13

Cristi Pustai e dezamăgit, după ce echipa sa a pierdut cu Hermannstadt în semifinalele Cupei României, 2-4 la general. 

"Am început foarte bine meciul. Știam că vom marca, jocul din ultima vreme ne dădea speranțe. Din păcate și luăm gol de meci. Primim foarte ușor gol, e o chestie previzibilă. Indiferent de ce rotații am făcut, n-am reușit să oprim gafele din apărare.

Am avut un început perfect, trebuia să fim echipa mai matură, dar n-a fost așa. Am fost naivi și cei de la Hermannstadt ne-au taxat. Știam că ei fac foarte bine faza contraatacului.

La pauză nu le-am mai zis mare lucru, am stat pe bancă a doua repriză. Nu mă resemnasem, dar era evident că Sibiul era calificată. Marcaseră de 3 ori, aveau 1-0 în tur. Ce puteam să le mai zic? Așteptam ceva de la orgoliul lor.

Acum trebuie să recuperez echipa fizic. E o problemă. Am ajuns până aici, n-am desconsiderat competiția. Felicităm echipa din Sibiu, au fost mai buni, per ansamblu, să recunoaștem asta", a zis Cristi Pustai la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bilucky
bilucky  •  11 Mai 2018, 08:27
Postat de gazistu pe 11 Mai 2018, 07:46

Cum a umilit Gazul, acum 5 sezoane pe Vointa? 3-0 la Medias si 2-0 la Sibiu?....Razbunare, cred ca asta voiai sa zici, nu umilinta?!?!

Acum 5 ani FC Hermannstadt nu exista ...

gazistu
gazistu  •  11 Mai 2018, 07:46
Postat de Adrian Dancu pe 10 Mai 2018, 22:38

Sibiul si-a dorit sa umilească Mediasul si a reusit. Ei au antrenor ... Gazul..Nu.

Cum a umilit Gazul, acum 5 sezoane pe Vointa? 3-0 la Medias si 2-0 la Sibiu?....Razbunare, cred ca asta voiai sa zici, nu umilinta?!?!

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  11 Mai 2018, 00:31

n-au mai avut prime de la fscb

Vezi toate comentariile (5)
Comentează