Alte știri din fotbal
Adi Popa anunță transferuri la Steaua: „Va mai veni încă un nume!”
0
După ani de așteptare, a ajuns la capătul răbdării! Ștefan Iovan, mesaj-manifest: „Mi se pare o tristețe! Să intervină cei care conduc România”
16
Președintele Universității Craiova: „Sper să nu regretăm ieșirea din Conference League”
0
Meci într-un decor pitoresc în România » Gazon acoperit de zăpadă, minge verde și munți de jur-împrejur
0
Știri din fotbal internațional
Cum sunt văzute FCSB și România prin ochii unui experimentat jurnalist croat: „Cei mai mulți doar asta își amintesc”
0
Ținuta lui Kate Scott, motiv de glume în cel mai vizionat show despre Liga Campionilor: „Uite, e satin!”
0
Meci de poveste la Praga! Barcelona se impune după un thriller cu Slavia » Catalanii rămân în lupta pentru primele 8 locuri
3
PSV, surclasată de Newcastle! Dennis Man a fost schimbat în minutul 62
1
Lifestyle
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
2
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
8
Bogații de la Davos și-au pierdut răbdarea cu Donald Trump și au ieșit din ...
Libertatea
Român din Suedia, surprins de iarna extremă: „Sunt confuz, nu plânge nimeni ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
SUA a ajuns la un prim acord, care va dura „pentru totdeauna”, cu privire ...
Libertatea
msersi pt kadou pe 8 e ziua mea in special gazetei pt ce face pt noi suporteri adevarai
Rapid are demult scoase MAI MULTE carti despre istoria sa. Suntem curiosi daca in aceasta carte se va pomeni ceva despre cum a luat Steaua fiintza, cit si despre abuzurile din "epoca de aur" dar si din zilele noastre cu becali pe post de pion principal in cazuri cu valiza, brichete, FRF, Liga si comisii. Asteptam.
craiova are o istorie mai tare ca a voastra...voi ati fost ajutati din anumite mijloace toata lumea stie..
Felicitari Catalin! De unde pot cumpara cartea?
A, vrut sa scriu "...scoteti capul DIN NISIP copii staelisti..."
ORICE echipa din Rpminia daca ar fi avut STATUTUL Stelei, ar fi avut performante la fel, sau APROAPE, sau MAI MARI ca si Steaua. Steaua avea conditii deosebite, putea lua ce jucatori voia, iar atunci cind jucatorii nu reuseau, interveneau slte aranjamente. REPET: sa te iei de Timisoara, Cluj, sau alta echipa NORMALA care NUMAI PRIN MUNCA incearca ceva, este o MARE MOJIVIE si NESIMTIRE si PRROOASTA crestere. Scoateti capul din pamint copii stelisti si fara minte si nu mai judecati cu kuurul.
Mai copii stelisti si fara minte, nu mai rideti de echipe gen CFR sau Poli sau mai stiu eu care!!!Aceste echipe au fost si sunt niste echipe NORMALE, cum sunt marea majoritate in lume, niste echipe care si-au trait istoria cu bune si rele. Steaua a fost inventata de catre Stalin in toate tarile foste comuniste SPECIAL pentru a cistiga, indiferent cum. Steaua a fost port-stindardul propagandei comuniste prin sport si a vorbi de palmaresul lui CFR sau altele, este o mare MOJICIE si NESIMTIRE.
3 prezente cu forcepsul in CL si un punct. mare realizare
cartea trebuie sa existe pt toti stelistii adevarati
Stimate Addo , respect celelalte echipe de la noi din tara, dar nu se pot compara ca si performante cu Steaua.Sper sa intelegi urmatorul aspect: Steaua " se vinde " ( ca reclama ) ca are cu ce!Steaua a scirs pagini de istorie nu numai in tara ci si in Europa!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.