Comentarii (65)
 •  23 Noiembrie 2008, 17:32

msersi pt kadou pe 8 e ziua mea in special gazetei pt ce face pt noi suporteri adevarai

•  23 Noiembrie 2008, 17:18

Rapid are demult scoase MAI MULTE carti despre istoria sa. Suntem curiosi daca in aceasta carte se va pomeni ceva despre cum a luat Steaua fiintza, cit si despre abuzurile din "epoca de aur" dar si din zilele noastre cu becali pe post de pion principal in cazuri cu valiza, brichete, FRF, Liga si comisii. Asteptam.

•  23 Noiembrie 2008, 17:10

craiova are o istorie mai tare ca a voastra...voi ati fost ajutati din anumite mijloace toata lumea stie..

•  23 Noiembrie 2008, 15:44

Felicitari Catalin! De unde pot cumpara cartea?

•  23 Noiembrie 2008, 15:35

A, vrut sa scriu "...scoteti capul DIN NISIP copii staelisti..."

•  23 Noiembrie 2008, 15:29

ORICE echipa din Rpminia daca ar fi avut STATUTUL Stelei, ar fi avut performante la fel, sau APROAPE, sau MAI MARI ca si Steaua. Steaua avea conditii deosebite, putea lua ce jucatori voia, iar atunci cind jucatorii nu reuseau, interveneau slte aranjamente. REPET: sa te iei de Timisoara, Cluj, sau alta echipa NORMALA care NUMAI PRIN MUNCA incearca ceva, este o MARE MOJIVIE si NESIMTIRE si PRROOASTA crestere. Scoateti capul din pamint copii stelisti si fara minte si nu mai judecati cu kuurul.

•  23 Noiembrie 2008, 15:26

Mai copii stelisti si fara minte, nu mai rideti de echipe gen CFR sau Poli sau mai stiu eu care!!!Aceste echipe au fost si sunt niste echipe NORMALE, cum sunt marea majoritate in lume, niste echipe care si-au trait istoria cu bune si rele. Steaua a fost inventata de catre Stalin in toate tarile foste comuniste SPECIAL pentru a cistiga, indiferent cum. Steaua a fost port-stindardul propagandei comuniste prin sport si a vorbi de palmaresul lui CFR sau altele, este o mare MOJICIE si NESIMTIRE.

•  23 Noiembrie 2008, 15:06

3 prezente cu forcepsul in CL si un punct. mare realizare

•  23 Noiembrie 2008, 15:05

cartea trebuie sa existe pt toti stelistii adevarati

•  23 Noiembrie 2008, 14:37

Stimate Addo , respect celelalte echipe de la noi din tara, dar nu se pot compara ca si performante cu Steaua.Sper sa intelegi urmatorul aspect: Steaua " se vinde " ( ca reclama ) ca are cu ce!Steaua a scirs pagini de istorie nu numai in tara ci si in Europa!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează