Comentarii (65)
 •  23 Noiembrie 2008, 09:47

KAPITALISMUL ROMANESC NASTE MONSTRI !!!!! PRESA ,COMPONENTA MAJORA A BEKALIZARII ROMANIEI EXULTA !!!! A INVINS BUNUL SIMT SI DEMNITATEA UMANA SI A CREAT DINTR-O MICA JUCARIE (INITIAL) UN PERSONAJ DIABOLIC CARE ,DIN PACATE ARE MULTI PROZELITI :TURKU ,BORCEA ,TAHER ,MITITELU S.A.,CARE FIECARE SPERA SA AJUNGA UN GIGI !!!!! IN TOT ACEST TIMP PRESA ROMANA ,PARTE INTEGRANTA A ACESTUI “SISTEM DIABOLIC”SICANEAZA SAU INALTA ,DUPA INTERES PE ANUMITE PERSONAJE TINTA , CARE PINA LA URMA VOR REUSI IN

•  23 Noiembrie 2008, 09:43

Dea'bia astept sa apara, o voi cumpara si eu NUMAI ca sa vad (sunt tare curios) daca intradevar va fi "istoria Stelei nefardata), INCLUSIV modul cum comunistii au infiintat aceasta echipa dupa modelul sovietic dupa ce au desfiintat mai multe echipe de fotbal si cum i-au bagat direct in "A". Asteptam cu "nerabdare".

•  23 Noiembrie 2008, 09:37

@tatae Ai dreptate. Lista succeselor lui Dinamo parca nu se mai termina. Am putea vorbi/scrie despre ele la infinit/la infinit/La infinit. Aia cu carte de vizita o stiti: Nume: Borcea Constantin Functie: Tatal lui Borcea

•  23 Noiembrie 2008, 09:21

@ ciocumic vezi ca ai uitat de foresta falticeni la dinamu in carte :)) Prea tare

•  23 Noiembrie 2008, 09:19

@ciocumic Ce m-am distrat. Super, mai frumos decat articolul lui Udrea.

•  23 Noiembrie 2008, 09:04

STEAUA = MANELISTI SI PLOZI RETARDATI CARE VISEAZA PALMARESE FABULOASE IN REALITATE, NIMENU ARE HABAR DE STEAUA IN EUROPA. E MASA NEGLIJABILA.

•  23 Noiembrie 2008, 08:45

prea tare @ciocumic. Cititi de jos in sus de la ora 8.22. Am inceput bine ziua de duminica.

•  23 Noiembrie 2008, 08:41

PCD Timisoara (Politehnica Club Desfiintat Timisoara) infratit cu galaeria Rapidului va publica , similar, palamaresul clubului pe un afis pentru un spectacol de manele cu manelari locali: BAnatu-i fruncea manelelor! De la spectacol nu vo lipsi reprezentantii cei mai de seama ai regiunii-tarii: Carmen Serban cu trupa de banateni Maneaua e Fruncea, Dan Negru cu trupa de ttampi de la emisiune, si Floooooriiiiin Calinescuuuuu, ocazie cu care va solicita niste spagi ca sa bage diversi in emisiune.

•  23 Noiembrie 2008, 08:35

CFR Cluj, echipa infiintata acum mai bine de 100 de ani, palmaresul echipei va contine meciul cu Roma.

•  23 Noiembrie 2008, 08:32

Si echipele din provincie: Universitatea Craiova, cartea va avea un singur capitol cu 8.437.512 pagini si se va intitula Palmaresul Craiovei furat de echipele din Bucuresti. In capitol vor fi infierate cu manie pproletara transferurile de jucatori, si orice transfer cu bani sau fara al craiovei catre alte echipe va fi considerat ilegal si nul de drept.

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează