Alte știri din fotbal
Adi Popa anunță transferuri la Steaua: „Va mai veni încă un nume!”
0
După ani de așteptare, a ajuns la capătul răbdării! Ștefan Iovan, mesaj-manifest: „Mi se pare o tristețe! Să intervină cei care conduc România”
16
Președintele Universității Craiova: „Sper să nu regretăm ieșirea din Conference League”
0
Meci într-un decor pitoresc în România » Gazon acoperit de zăpadă, minge verde și munți de jur-împrejur
0
Știri din fotbal internațional
Cum sunt văzute FCSB și România prin ochii unui experimentat jurnalist croat: „Cei mai mulți doar asta își amintesc”
0
Ținuta lui Kate Scott, motiv de glume în cel mai vizionat show despre Liga Campionilor: „Uite, e satin!”
0
Meci de poveste la Praga! Barcelona se impune după un thriller cu Slavia » Catalanii rămân în lupta pentru primele 8 locuri
3
PSV, surclasată de Newcastle! Dennis Man a fost schimbat în minutul 62
1
Lifestyle
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
2
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
8
Bogații de la Davos și-au pierdut răbdarea cu Donald Trump și au ieșit din ...
Libertatea
Român din Suedia, surprins de iarna extremă: „Sunt confuz, nu plânge nimeni ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
SUA a ajuns la un prim acord, care va dura „pentru totdeauna”, cu privire ...
Libertatea
KAPITALISMUL ROMANESC NASTE MONSTRI !!!!! PRESA ,COMPONENTA MAJORA A BEKALIZARII ROMANIEI EXULTA !!!! A INVINS BUNUL SIMT SI DEMNITATEA UMANA SI A CREAT DINTR-O MICA JUCARIE (INITIAL) UN PERSONAJ DIABOLIC CARE ,DIN PACATE ARE MULTI PROZELITI :TURKU ,BORCEA ,TAHER ,MITITELU S.A.,CARE FIECARE SPERA SA AJUNGA UN GIGI !!!!! IN TOT ACEST TIMP PRESA ROMANA ,PARTE INTEGRANTA A ACESTUI “SISTEM DIABOLIC”SICANEAZA SAU INALTA ,DUPA INTERES PE ANUMITE PERSONAJE TINTA , CARE PINA LA URMA VOR REUSI IN
Dea'bia astept sa apara, o voi cumpara si eu NUMAI ca sa vad (sunt tare curios) daca intradevar va fi "istoria Stelei nefardata), INCLUSIV modul cum comunistii au infiintat aceasta echipa dupa modelul sovietic dupa ce au desfiintat mai multe echipe de fotbal si cum i-au bagat direct in "A". Asteptam cu "nerabdare".
@tatae Ai dreptate. Lista succeselor lui Dinamo parca nu se mai termina. Am putea vorbi/scrie despre ele la infinit/la infinit/La infinit. Aia cu carte de vizita o stiti: Nume: Borcea Constantin Functie: Tatal lui Borcea
@ ciocumic vezi ca ai uitat de foresta falticeni la dinamu in carte :)) Prea tare
@ciocumic Ce m-am distrat. Super, mai frumos decat articolul lui Udrea.
STEAUA = MANELISTI SI PLOZI RETARDATI CARE VISEAZA PALMARESE FABULOASE IN REALITATE, NIMENU ARE HABAR DE STEAUA IN EUROPA. E MASA NEGLIJABILA.
prea tare @ciocumic. Cititi de jos in sus de la ora 8.22. Am inceput bine ziua de duminica.
PCD Timisoara (Politehnica Club Desfiintat Timisoara) infratit cu galaeria Rapidului va publica , similar, palamaresul clubului pe un afis pentru un spectacol de manele cu manelari locali: BAnatu-i fruncea manelelor! De la spectacol nu vo lipsi reprezentantii cei mai de seama ai regiunii-tarii: Carmen Serban cu trupa de banateni Maneaua e Fruncea, Dan Negru cu trupa de ttampi de la emisiune, si Floooooriiiiin Calinescuuuuu, ocazie cu care va solicita niste spagi ca sa bage diversi in emisiune.
CFR Cluj, echipa infiintata acum mai bine de 100 de ani, palmaresul echipei va contine meciul cu Roma.
Si echipele din provincie: Universitatea Craiova, cartea va avea un singur capitol cu 8.437.512 pagini si se va intitula Palmaresul Craiovei furat de echipele din Bucuresti. In capitol vor fi infierate cu manie pproletara transferurile de jucatori, si orice transfer cu bani sau fara al craiovei catre alte echipe va fi considerat ilegal si nul de drept.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.