Comentarii (65)
 •  23 Noiembrie 2008, 14:33

respect pentru munca depusa

•  23 Noiembrie 2008, 14:14

alex,nu intelegi?STEAUA se vinde,face audienta!de aia vorbesc despre ea!

•  23 Noiembrie 2008, 14:06

abia astept sa apara, deja am rezervato, o sa se vanda ca paine calda.....

•  23 Noiembrie 2008, 14:01

eu nu inteleg ceva... daca nu va place de steaua si sunteti invidiosi atunci de ce cititi stiri despre steaua? ,ocolitile daca se poate si daca nu macar nu mai postati comentarii rautacioase,super cartea oricum...

•  23 Noiembrie 2008, 13:17

cartile merita numai echipele mari,steaua cea mai titrata echipa din europa de est 23 de titluri,20 de cupe,5 supercupe,2 finale de liga campionilor una castigata,1 supercupa a europei,1 finala de cupa intercontinetala cu river plate,1 semifinala de cupa uefa,cei mai multi suporteri,cel mai tare stadion,cea mai mediatizata echipa in mass-media,asa ca frustratilor ciocul mic pt. rapidisti la propriu nu la figurat

•  23 Noiembrie 2008, 12:59

cum se poate face rost de ea?

•  23 Noiembrie 2008, 12:39

o carte mincinoasa......o istorie furata......ceauseiilor.....

•  23 Noiembrie 2008, 11:53

sper sa fie tiparita pe hartie igienieca ca pana la urma cam asta e unica intrebuintare pe care o putem da istoriei stelei....

•  23 Noiembrie 2008, 11:48

SALUT, VICTOR. EXCELENT, AI "PRINS" PERFECT ISTORIA ECHIPEI STEAUA. ASTEPT CU MARE INTERES CARTEA DLUI. OPRISAN, DESI CHESTIA ASTA CU "ISTORIE NEFARDATA" MA CAM PUNE PE GANDURI. SPER SA CITESC CAT MAI MULTA ISTORIE REALA A CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI CCA-STEAUA SI CAT MAI PUTINA DEONTOLOGIE DE TIP GSP TOLONTAN. ORICUM, 35 DE LEI I-AM PUS DEJA DEOPARTE ! APROPO, TREBUIE SA CUMPARAM SI CARTEA ANUNTATA DE GSP CU OLIMPIADA BEIJING 2008. SPORTIVII ROMANIEI MERITA BANI SI GLORIE !

•  23 Noiembrie 2008, 10:37

@xyz: care e palmaresul cfr-ului? dar al lui poli?asta oricum nu conteaza,ca e in portofelul lui zambon.singa data relevanta a celor doua "mari"cluburi e data nasterii.asta insa o are toata lumea.in rest,ati cam trait degeaba...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează