Comentarii (65)
 •  23 Noiembrie 2008, 08:30

VA apare curand si cartea Pandurilor, ortacii nostri dagir. He he Pandurii.

•  23 Noiembrie 2008, 08:26

Rapid: palmares si istorie prima divizie: 1 pagina care va fi publicata pe un afis care va prezenta in paralel un spectacol de manele de la Sala Palatului la care va participa chiar si reprezentantul etniei: ala micu dar gagicar Adrian Piticu Minune. Afisul va fi lipit pe toate gardurile pentru a face cunoscut palmaresul Rapidului.

•  23 Noiembrie 2008, 08:22

S-au hotarit si celelalte echipe din bucuresti sa-si faca cate o carte similara. Iata ce a iesit: Dinamo: palmares intern si istorie 8 pagini din care 4 fotografii cu incendierea peluzei din Ghencea. Palmares extern, se recomanda suporterilor sa citeasca paginile de istorie ale echipelor 17 nentori, Knatspirnufelag, elfsborg si NEC Nimejgen

•  23 Noiembrie 2008, 04:35

Vreau sa cumpar si eu o carte. Mi-o puteti trimite prin posta? Cum doriti sa platesc....pay-pal, visa-master card, sau chiar cash. Pot sa am si autograful lui Hagi pe carte?

•  23 Noiembrie 2008, 04:22

daca si cuvantul s.tia.ua e banat , va dati seama ce baietasi ros-albastrii sunt la gsp , pai nu pot decat sa va urez "multa M>U>I>E>"

•  23 Noiembrie 2008, 04:17

Bine ca sunteti toti dizidenti de cascaval... va distrati spunand bancuri cu ceausescu (asta dca erati nascuti) si dupa 2 palinci hop cu un popa ungur beat p..a sa aprindeti o lumanare la echipa aia care inota prin "B". Daca nu iesea Bucurestiu pe strada acum orasul se chema Tim(ort)isoara. La voi se spune ca Banatu-i fruncea la noi se traduce ca fraierii cu cioc sunt motul la c.c..t.

•  23 Noiembrie 2008, 04:17

bv. da sa scrie acolo si blaturile facute de steaua comunista , cum a ajuns in cce , si cum becali a "investit" milioane de ieuro in clubul stiaua

•  23 Noiembrie 2008, 03:39

in mod normal 405 pagini ar trebui descrise mizeriile din toata istoria stelei. m-a dezamagit crunt oprisan... tine cu spurcatii ...

•  23 Noiembrie 2008, 02:49

surpiza ar fi daca vor cistiga anu asta vre un meci

•  23 Noiembrie 2008, 02:03

mimi stoica este o perversa

• 1
  • •••
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează