Alte știri din fotbal
Directorul sportiv de la Dinamo anunță: „Ne-am strâns mâna, cifra pentru următorii doi ani e stabilită”
0
Clubul din Superliga a rupt contractul cu 5 jucători
0
Cătălin Cîrjan vine cu explicații: „Voiam să lămuresc de mult situația asta”
1
Panduru a ținut să-l evidențieze pe antrenorul din Superliga: „Treabă foarte bună!”
0
Știri din fotbal internațional
Gestul lui Florinel Coman, după golul marcat în Supercupa cu desfășurare dramatică
0
Donald Trump va fi protagonistul unui alt moment major în 2026
0
Marc-Andre ter Stegen a recunoscut după plecarea de la Barcelona: „L-au ales pe el și respect asta”
0
Dinamo Zagreb - FCSB, meci de totul sau nimic » Echipa de start OFICIALĂ! Gigi Becali s-a ținut de cuvânt
23
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
0
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Avocata care plănuia să „răzbune” moartea fiului ei prin asasinate, ...
Libertatea
Cel mai ieftin resort de schi din Europa se află aproape de granița cu ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Cum vrea Trump să controleze bucăți din Groenlanda fără să o anexeze
Libertatea
VA apare curand si cartea Pandurilor, ortacii nostri dagir. He he Pandurii.
Rapid: palmares si istorie prima divizie: 1 pagina care va fi publicata pe un afis care va prezenta in paralel un spectacol de manele de la Sala Palatului la care va participa chiar si reprezentantul etniei: ala micu dar gagicar Adrian Piticu Minune. Afisul va fi lipit pe toate gardurile pentru a face cunoscut palmaresul Rapidului.
S-au hotarit si celelalte echipe din bucuresti sa-si faca cate o carte similara. Iata ce a iesit: Dinamo: palmares intern si istorie 8 pagini din care 4 fotografii cu incendierea peluzei din Ghencea. Palmares extern, se recomanda suporterilor sa citeasca paginile de istorie ale echipelor 17 nentori, Knatspirnufelag, elfsborg si NEC Nimejgen
Vreau sa cumpar si eu o carte. Mi-o puteti trimite prin posta? Cum doriti sa platesc....pay-pal, visa-master card, sau chiar cash. Pot sa am si autograful lui Hagi pe carte?
daca si cuvantul s.tia.ua e banat , va dati seama ce baietasi ros-albastrii sunt la gsp , pai nu pot decat sa va urez "multa M>U>I>E>"
Bine ca sunteti toti dizidenti de cascaval... va distrati spunand bancuri cu ceausescu (asta dca erati nascuti) si dupa 2 palinci hop cu un popa ungur beat p..a sa aprindeti o lumanare la echipa aia care inota prin "B". Daca nu iesea Bucurestiu pe strada acum orasul se chema Tim(ort)isoara. La voi se spune ca Banatu-i fruncea la noi se traduce ca fraierii cu cioc sunt motul la c.c..t.
bv. da sa scrie acolo si blaturile facute de steaua comunista , cum a ajuns in cce , si cum becali a "investit" milioane de ieuro in clubul stiaua
in mod normal 405 pagini ar trebui descrise mizeriile din toata istoria stelei. m-a dezamagit crunt oprisan... tine cu spurcatii ...
surpiza ar fi daca vor cistiga anu asta vre un meci
mimi stoica este o perversa
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.