FOTBAL  »  Superliga  »  7 SCURTE

7 scurte » De ce suferă Craiova? Se pricepe Hagi la ceva? Va fi gata aeroportul din Brașov pentru Jocurile Olimpice 2024?

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 09:10

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP.

Cinci comentarii:

1. Visul de event al Craiovei s-a cam făcut țăndări. Murmurul tribunei crește, iar în loja top-managementului s-a lăsat liniștea. Așa e când îți vinzi toți bocancii de calitate și pleci pe munte în șlapi. Ai buzunarele pline, dar nu mai ajungi în vârf. S-au luat 18 milioane de euro pe Mitriță, Screciu, Gustavo, Andrei Ivan, Andrei Vlad, Vătăjelu și Băluță. Iar în achiziții s-au întors sub 10%. Fair enough!

2. Prin comparație, la Viitorul capacitatea de regenerare a lotului e extraordinară. Clubul construit pe persoană fizică a încasat 20 de milioane de euro din transferuri în ultimele 3 sezoane, însă a fost an de an în play-off, a luat un titlu și acum e la un pas de finala Cupei. Se pricepe Hagi sau nu?

3. Tot la Hagi a crescut și Răzvan Marin. Ajax e cea mai strălucitoare destinație a unui român din ultimii foarte mulți ani, probabil de la trecerea lui Chivu de la Roma la Inter, în 2007. Răspuns la întrebarea de la punctul 2: da.

4. Viața unei echipe e presărată deseori cu intrigi care otrăvesc vestiarul. Istoria unei dușmănii neștiute de la Dinamo, Adrian Cristea versus Dănciulescu, în două episoade - aici și aici.

5. N-am reușit să facem un amărât de metrou oraș - aeroport și cel puțin unul dintre stadioanele promise pentru Euro 2020 va rămâne desenat doar pe hârtie. Dar am trecut deja la promisiunile următoare! Iată, "Guvernul va aloca fonduri pentru construirea unui aeroport la Brașov", pentru că acolo vrem să organizăm Jocurile Olimpice de Tineret din 2024. Plus că visăm și la Euro 2028, și la Mondialul din 2030. Numai avioane avem în cap!

Plus două recomandări:

1. O poveste despre recunoștință și despre cum nu e bine să uiți de unde ai plecat: un fotbalist de națională plătește pentru ca 550 de elevi de la fosta sa şcoală să fie prezenţi la un meci de top. Detalii aici.

2. Un pic de istorie: s-au împlinit 75 de ani de la bombardamentul american asupra Bucureștiului » 3.000 de morți + zona din jurul stadionului Giulești, în flăcări. Pe larg - aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lenroc
lenroc  •  05 Aprilie 2019, 11:37

Chestiunea asta cu priceperea lui Hagi cred că nu ar trebui să mai fie discutată. Dacă contestă și acest proiect suntem orbi și deosebit de încuiați la minte.

cneius
cneius  •  05 Aprilie 2019, 09:48

"Numai avioane avem în cap!" - asta e buna !

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  05 Aprilie 2019, 09:31

Doamne cate griji si probleme are baiatul asta ziarist. Multe si amestecate, chiar nu intelegi nimic, dar ce sa faci trebuie si el sa traiasca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează