FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

A MURIT MARTIN TUDOR. Sorin Paraschiv i-a fost căpitan la Steaua și îi face portretul din vestiar: „Așa era Martinică”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 17:59

Martin Tudor (43 de ani), fost portar la Steaua, a murit. Tudor se afla la Reșița și a suferit un infarct fatal. Sorin Paraschiv, fostul căpitan de la Steaua, regretă că nu își poate lua rămas bun de la el.

Sorin Paraschiv și Martin Tudor au fost colegi la Steaua timp de 6 ani și au câștigat împreună două titluri în Liga 1, în sezoanele 2000-2001 și 2004-2005.

Sorin Paraschiv: „Tudor a fost iubit de toți jucătorii”

„Am văzut în ziar de dimineaţă, după care l-am sunat pe Daniel Opriţa, care mi-a confirmat această veste tragică. Pe grupul nostru a pus Mirel primul această veste tragică. Ce să zic? Este o zi neagră pentru noi, steliştii, pentru întreg fotbalul românesc. 

Am împărţit 6-7 ani vestiarul împreună, a fost un om minunat, un om extraordinar, Tudorică sau Martinică, aşa îi spuneam pentru că în toţi aceşti ani nu a supărat pe nimeni, nu s-a certat cu nimeni în vestiarul Stelei şi a fost iubit de toţi jucătorii

Şi acum, când mai mergeam la turnee, îl sunam mereu să vină să joace cu noi, nu ne refuza niciodată atunci când era liber, îi făcea deosebită plăcere să stea cu noi.  Este foarte păcat că s-a întâmplat acest lucru tragic, mai ales în această perioadă când nu putem fi alături de el, să-l conducem pe ultimul drum”, a declarat Sorin Paraschiv la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Martin Tudor a murit la doar 43 de ani

„Făcând mişcare în fiecare zi, până acum o lună, o lună jumătate, cât a fost domnul Piţurcă în circuit, a făcut antrenamente în fiecare zi, dar vedeţi că regula asta ne contrazice, că făcând mişcare, sportul ne ţine sănătoşi, dar câteodată regula asta ne mai dă în cap” 
- Sorin Paraschiv

Lumea fotalului, îndurerată de moartea lui Martin Tudor:

  • Prietenii lui Martin Tudor nu vor putea să îl conducă pe ultimul drum - AICI
  • Ultimul mesaj transmis de Martin Tudor pe Whatsapp - AICI
  • Adrian Neaga, devastat la auzul veștii AICI
  • Mesajele transmise de FRF și LPF - AICI 
  • Moment terifiant dintr-un Steaua - Dinamo - AICI 
  • Pițurcă, îndurerat de moartea fostului elev - AICI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
manty_one
manty_one  •  30 Martie 2020, 21:19

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!

stelistcivil
stelistcivil  •  30 Martie 2020, 19:44

Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace pe Tudor! Se vor buluci plantoanele nătânge ale UM CSA sa spună ca de fapt nu a fost jucătorul Stelei, ca in aceea perioada Steaua se găsea de fapt in rastelul ruginit al lui Talpan, fiind scoasă de acolo doar in 2017 in aplauzele frenetice ale intelectualilor din peștera peluza sud!!! Jalnice personaje!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează